Trabzonspor Taraftarlar grubu ''Çılgınlar ''sosyal medya üzerinden de kan bağışı için çalışmalar sürdürdüğünü açıkladı

Koronavirüs salgını ve Ramazan ayının gelmesi ile birlikte kan bağışında yaşanan kritik düşüş üzerine Kızılay Doğu Karadeniz Bölge Başkanı kan bağışı için çağrıda bulunmuştu. Kızılay Kan Bankası Doğu Karadeniz Bölge Başkanı Dr.Dila Baran ,Türk Kızılay’ı  kan bağışı için yapmış olduğu çağrıda kan stoklarının tükendiğini, günlük 5 bin ünite kan alınması gerekirken bu sayının şu anda 2-3 bine düştüğünü ifade etmiş ve vatandaşları ülke genelindeki 300 noktada bekleyen Kızılay ekiplerine kan bağışında bulunmaya davet etmişti.

Bu çağrıya yanıt veren Trabzonspor Taraftarlar Grubu ''Çılgınlar''ın Üyesi Şenol Şensoy , acil durum çağrısına cevap olarak üyesi olan tüm mensuplarına kan bağışında bulunmaları için bir davette bulunarak Kızılay’a destek için çalışmalara başladı.

  Kızılay Kan Bankası Doğu Karadeniz Bölge Başkanı Dr.Dila Baran‘’Kan bağışına en çok ihtiyaç duyulan bir süreç içerisinden geçmekteyiz. Koronavirüs salgınıyla mücadelenin devam etmesi ve beraberinde Ramazan ayının gelmesiyle kan bağışlarında ciddi bir düşüş yaşanmıştır. Biz yaşadığımız bu zorlu süreçte elimizden geldiğince devletimize ve ülkemize destek olmak için gerekli çalışmaları gerçekleştirmekteyiz.

 Her gün üye STK’larımız ile birlikte kan bağışında bulunmaktayız. Sosyal medya hesaplarımız üzerinden de farkındalık yaratmak adına çeşitli çalışmalar sürdürüyoruz.’’ dedi.Baran Çağrımıza kulak veren Trabzonspor Taraftarlar Grubu ''Çılgınlar''a teşekkür ederim . Baran ayrıca diğer taraftarlar gruplarını da böyle güzel bir ayda ülkemizin ihtiyacı olan kan konusunda yardım etmeye kan vermeye hayat kurtarmaya davet etti.