TRABZON YEŞİLAY'DA KÖKSAL BOZ BAŞKAN 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

Sigarayla mücadelede Türkiye’nin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından biri olan Yeşilay Cemiyeti, yeniden yapılanmaya gitti. Yeşilay Cemiyeti Genel Merkez tarafından Köksal Boz başkanlığında oluşturulan geçici yönetim görevine başladı.

Yeniden yapılanma çerçevesinde Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şube Başkanlığı için AK Parti’nin Trabzon İl Yönetim Kurulu’nda görev alan İşadamı mimar Köksal Boz’a yetki verildi ve kurucu başkan olarak atandı. Boz’u başkan olarak görev aldığı geçici yönetim kurulunda tekstilci İşadamı Göksal Bankoğlu muhasip, diş doktoru Bülent Renda da sekreter olarak görev aldı.

Boz, Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şubesi için üye kayıtlarını sürdürdüklerini ve şube binası için de arayış içinde olduklarını belirti. Boz, hedeflenen üye sayısına ulaşıldığında da Şubat ayında genel kurul yapacaklarını ve şube yönetimini belirleyeceklerini sözlerine ekledi. Boz, “Geçici yönetim kurulumuzla birlikte Trabzon Valimizi, Büyükşehir Belediye Başkanımızı ve Ortahisar Belediye Başkanımızı ziyaret edeceğiz. Trabzon’da güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum.” dedi.