Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu'na Önemli Görev 


Haber: Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com 
Ak Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu,TBMM Down Sendromu, Otizm ve diğer gelişim bozukluklarının yaygınlığının tespiti ile ilgili bireylerin sorunlarının çözümü için alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla kurulan Meclis Araştırma Komisyon Sözcüsü seçildi. Bölgemizin tek kadın Milletvekili olma özelliğinide elinden bulunduran Ak Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu'nun çalışkanlığı gözlerden kaçmıyor. Ak Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ,TBMM Down Sendromu, Otizm ve diğer gelişim bozukluklarının yaygınlığının tespiti ile ilgili bireylerin sorunlarının çözümü için alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla kurulan Meclis Araştırma Komisyon Sözcülüğüne seçildikten sonra şu açıklamayı yaptı. 
BAHAR AYVAZOĞLU ; 

TBMM Down Sendromu, Otizm ve diğer gelişim bozukluklarının yaygınlığının tespiti ile ilgili bireylerin sorunlarının çözümü için alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla kurulan Meclis Araştırma Komisyon Sözcüsü seçildim.

Engelli bireyleri, aileleri ve eğitmenleri ile yıllardır yanyana gönül gönüle farklı çalışmaların içinde bulunmuş bir kişi olarak yapılabilecekler konusunda söz sahibi olmanın huzuru ile bugün ilk adımımızı atmış olduk..

Rabbim bizleri gönüllere dokunacağımız ve hayır duası alacağımız işlerde muvaffak kılsın inşallah...