Taşkın Ailesinin Acı Günü 
Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com

 Trabzon Araklı Türkeli Mahallesi Halkından İstanbul Esenyurt Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Necati Taşkın ve Öğretim Üyesi Necati Taşkın'ın Anneleri Hayriye Taşkın Hakkın Rahmetine kavuştu. 

Trabzon Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesinde 45 Gündür Tedavi görmekte iken 85 Yaşında Böbrek yetmezliği ve solunum yetmezliğinden hayata veda etti. 

Araklı Türkeli mahallesi Muhtarı Seyfullah Taşkını'n ,İstanbul Esenyurt Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Necati Taşkın'ın ,Öğretim Üyesi Metin Taşkın'ın Araklı Orman işletme Müdürlüğü'nde görevli Yusuf Taşkın'ın ,Araklı Minibüscüler Eski Durak Başkanı Turan Taşkın'ın, İlyas Taşkın'ın ve Yener Taşkın'ın Anneleri Hayriye Taşkın bugün Araklı Türkeli Mahallesinde İkindi, Namazına Müteakip kılınan Cenaze Namazı sonrası Aile Kabristanlığında sevenlerinin duaları ile son yolculuğuna uğurlandı .

Cenazeye Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci,Araklı Kaymakamı Adnan Tezcan ,Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ve çok sayıda seveni katıldı. Cenaze sonrası çok sayıda Milletvekili ve Bürokrat arayarak Baş sağlığı dileğinde bulundu.