Dr. Öğr. Üyesi Berna HEKİMOĞLU, Uzm Dr. Ece KOYUNCU ve Uzm Dr. Filiz AKTÜRK ACAR Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesinde hizmet veren  hekimlerimizdir. Görevlerinde başarılar dileriz.
Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi Nedir ve  Nasıl Hizmet Vermektedir, Sorusuna; 
Hekimlerimizin Cevabı:
Hastanemiz Doğu Karadeniz bölgesindeki en büyük Yenidoğan Yoğunbakım Ünitesidir. Ünitemizde  toplam 39 küvöz bulunmaktadır. Bunların 19’u 3. Basamak, 15’i 2. Basamak ve 5’i  1. basamak hizmeti sunmaktadır. Toplam 18 adet mekanik ventilatör, 1 adet hipotermi cihazı (il içerisinde sadece 2 adet bulunmaktadır) ve 1 adet amplitüd entegre eeg cihazı bulunmaktadır.
Hastanemiz  bünyesinde bulunan Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesinde 24'üncü gebelik haftasından itibaren erken doğumla ya da çoğul gebelikle dünyaya gelen bebeklere, şeker hastalığı olan annelerin bebeklerine, iri bebeklere, anne karnında mekonyum yutmuş bebeklere, zor doğum sonucu oluşan beyin ve diğer organ hasarı gibi yüksek risk taşıyan bebeklere bakım hizmeti verilmektedir. Hastanemize çevre illerden de çok sayıda hasta sevki olmaktadır . Ünitemizde 2019 yılında toplam 1411 bebek takip ve tedavi edilmiştir.