Akçaabat Özel “7M” Hastanesi, Hekim Kadrosunu 32 Yıllık Cerrahlık Deneyimi Olan Trabzon’un Rekortmen Doktoru Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ayhan Çağılcı ile güçlendirdi.
Hemoroid, Fistül, Karın Duvarı Cerrahisi, Acil Cerrahi Ve Troid Cerrahisinde Türkiye’nin Rekortmen Cerrahlarından Olan Opr. Dr. Ayhan Çağılcı 32 Yılın Ardından yaklaşık 10 gün önce emekli olmuştu
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden Mezun Olduktan Sonra Türkiye’nin Çeşitli İllerinde Hekimlik Yapan, Genel Cerrahı Ana Bilim Dalındaki Uzmanlığı İle Birlikte Sürmene Devlet Hastanesinde Başhekim Olarak Hizmet Veren, Hizmeti Verirken Binlerce Ameliyatla İnsanlara Şifa Dağıtan Opr. Dr. Ayhan Çağılcı Yıllarını Verdiği Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden Emekli Olduktan Sonra Özel Akçaabat 7M Hastanesinde 01 Şubat 2020 İtibariyle Hasta Kabullerine Başladı.


 
“Rekorlara imza atacağız”
 
Kaşüstü Kanuni Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde Günde Ortalama 15-20 Ameliyat Yapan Son Ay İse 214 Ameliyata İmza atan, Yıllık Ameliyat Performansı 1500, Poliklinik Performansı İse 12 Bin Olan Ayhan Çağılcı Özellikle Homoroid, Fistül, Karın Duvarı Cerrahisi, Troid Cerrahisi ameliyatları Konusunda Türkiye’nin En Önemli İsimlerinden Biri Olarak biliniyor Ve yurtdışından da kendisine hasta geliyor.  01 Şubat 2020 İtibariyle Akçaabat özel “7M” Hastanesinde kendi ekibiyle Hasta Kabullerine Başlayan Rekortmen Doktor Ayhan Çağılcı, göreve başladığı İlk gün itibariyle çok sayıda hastasını ameliyat ederek yeni başladığı süreçte rekorlara imza atacağının altını çizdi.