ORHAN KAYNAR’I ANDIK


Haber ; Yurdanur Ayaydın  www.trabzonhaber24.com


Trabzon Gazeteciler Cemiyeti kurucularından merhum gazeteci-yazar Orhan Kaynar ölümünün 16. Yıldönümünde Sülüklü Mezarlığında kabri başında anıldı.

Hürriyet Gazetesi Karadeniz Temsilciliği görevini yürütürken 53 yaşında yaşamını yitiren Orhan Kaynar, ölümünün 16'ıncı yıldönümünde mezarı başında düzenlenen törenle anıldı.

Orhan Kaynar'ın Sülüklü Mezarlığı'ndaki kabri başında düzenlenen anma törenine Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut, Başkan Yardımcısı Haluk Ayyıldız, Yönetim Kurulu üyesi Kenan Sarı, Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Özer Bayraktar, TSYD Trabzon Şubesi Başkanı Murat Taşkın, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti eski başkanlarından Ergun Ata, meslektaşları, ailesi ve dostları katıldı.

Anma töreninde bir konuşma yapan Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut, şunları söyledi: “Orhan Kaynar öleli 16 yıl öldü. Hürriyet Gazetesi’ndeki köşesi ve Trabzon’da boşalttığı yer halen doldurulamadı. Biz kardeşleri ve meslektaşları O’nu yaşatmaya devam edeceğiz. Tüm hazırlıklarımızı yaptığımız Orhan Kaynar anısına düzenlenen turnuvanın başlama vuruşunun da Ağustos ayının sonunda yapılacağını belirtmek isterim. Buraya kadar geldiğiniz için hepinize teşekkür eder Orhan Kaynar’a Allah’tan rahmet, sevgili ailesi ve dostlarına sabır dilerim”

Anma sonunda Orhan Kaynar’ın eşi Mine Kaynar ve kardeşi Mustafa Kaynar katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.