Trabzon’da üniversiteden 2 hafta önce mezun olan 23 yaşındaki Ali Kemal Pehlivan, geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti.  Gencin babası, sosyal medya hesabından oğlunun ölüm haberini duyururken “binicim oğlum, can parçası” ifadeleri duygulandırdı… 

 Trabzon'da üniversiteden yeni mezun genç trafik kazasında hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre kaza Trabzon'un Yomra İlçesi Özdil - Yağmurludere grup yolunda dün meydana geldi. 23 yaşındaki Ali Kemal Pehlivan'ın kullandığı motosiklet, bir kamyon ile çarpıştı. 
Kazada ağır yaralanan Pehlivan, kaldırıldığı Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.  Pehlivan’ın, Avrasya Üniversitesi Mimarlık Fakültesinden 2 hafta önce mezun olduğu öğrenildi. 
Ailesinin 3 erkek oğlunun en küçüğü olan Pehlivan için babası Mustafa Recep Pehlivan’da bugün sosyal medya hesabından oğlunun ölüm haberini acı sözlerle duyurdu. 
Oğlundan, “Biricik oğlum, can parçası” diye bahseden Mustafa Recep Pehlivan, “Biricik oğlum can parçası Ali Kemal Pehlivan’ı elim bir kaza sonucu kaybetti. Cenazesi bugün 09.07.2019 günü ikindi namazına müteakiben Yomra merkez camiin de kılınarak Çamlıca Mahallesinde ki aile kabristanligina defnedileceltir.
Rabbim sabırlar ihsan eyleyip,
Rahmetiyle muamele eylesin inşallah. 
Yerin Cennet makamın âli olsun inşallah Can…” ifadelerini kullandı.