Milletvekili Salih Cora Yaşar Özen Hocaya Son Görevini Yaptı 

Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com


 Kalp yetmezliği nedeniyle; tedavi gördüğü KTÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayata gözlerini yuman Emekli İmam Hatip Yaşar Özen’in cenazesi, Pazar günü Şalpazarı Merkez Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Üzümözü Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında dua ve gözyaşları arasında toprağa verildi.

Şalpazarı, Beşikdüzü ve Eynesil ilçeleri başta olmak üzere bölgenin manevi imarına önemli katkıları bulunan  emekli din görevlisi Hacı Hafız Yaşar Özen, Giresun’un Eynesil İlçesi’nde uzun yıllar İmam Hatip ve Müftü Vekili olarak görev yapmıştı. Emekli olduktan sonra da ikamet ettiği Beşikdüzü İlçesi’nde bir kaç yıl kitabevi işletti. Yıllarca vaaz, sohbet ve İrşad hizmetleriyle topluma önemli hizmetler sundu. Kendine has, sesi, edası, üslubu ve zaman zaman esprilerle süslediği etkileyici hitabet kabiliyeti ile insanların gönlünü fethetti, sevgi ve saygısını kazandı. Bölgenin manevi imarına küçümsenemeyecek ölçüde katkıları bulunan, sempatik yapısı ve manevi kişiliği ile bölgenin unutulmayacak değerleri arasında yer alan ve 81 yaşında ebediyete intikal eden merhum Hacı Hafız Yaşar Özen’in cenaze namazını İmam Hatip olan oğlu Ali Özen kıldırdı.

Emekli Din Görevlisi Hacı Yaşar Özen’in cenazesine,  AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Beşikdüzü Kaymakamı  Cevdet Ertürkmen, Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu, Şalpazarı İlçe Müftülüğü görevine vekalet eden Vakfıkebir İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal, KTÜ Genel Sekreter Yrd. Mehmet Karabayır, Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fak. Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kara, AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Murat Topkara ve Şalpazarı Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karabayır,  Ailesi, yakınlarının yanı sıra çevre il ve ilçelerden binlerce vatandaş katıldı.

www.trabzonhaber24.com Ailesi Adına Merhuma Allah'tan Rahmet sevenlerine sabırlar dileriz ...