Köprübaşı'nı Yasa Boğdu ;Tüfekle Oynarken Kardeşini Öldürdü 

Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com  

Köprübaşı Adnan Kahveci İlk Öğretim Okulu Öğrencilerinden Yunus Emre Bulut Evde Köşede asılı Av Tüfeği ile Oynarken Kardeşi Mustafa Bulut'u kaza ile vurarak öldürdü.  

Köprübaşı Büyükdoğanlı Mahallesi Yamaç Mevkiinde İkamet eden Adnan Kahveci İlk Öğretim Okulu Öğrencilerinden Yunus Emre Bulut ve Mustafa Bulut'un babası aynı okula Öğrenci servisi taşımakta idi. Baba Ali Bulut'un  7 Sınıfa Giden oğlu Yunus Emre Bulut Kardeşi Mustafa Bulut'u tüfekle oynarken kaza ile vurdu .
 Kaza İle Oynarken birden  Ellerindeki Tüfeğin Ateş Alması ile birlikte Mustafa Bulut Olay yerinde can verdi. Silah Sesine koşan Ailesi ve Komşuları Küçük Kardeş Mustafa Bulut'un cansız bedeni ile karşılaşarak fenalık geçirdiler. Olay Yerine gelen Köprübaşı Kaymakamı,Köprübaşı Cumhuriyet Savcısı,Köprübaşı Milli Eğitim Müdürü ve Adnan Kahveci Okulu Öğretmenleri hala olayın şokunu atlatamadılar.  Bulut Kardeşlerin hayat dolu başarılı birer Öğrenci olduğunu ifade eden Okul Müdürü şok olmuş durumdayız Allah Ailesine ,Öğrencilerimize ,Öğretmenlerimize ve Komşularına sabırlar versin çok acı bir olay beklenmedik bir olay dedi. 

Köprübaşı'nın son kararname ile tayıni çıkan Başarılı Kaymakamı Erdinç Dolu Kaza ile Kardeşi Tarafından Vurularak Ölen Mustafa Bulut ile Fotoğraf çektirmiş Başarısını ve çalışkanlığını tebrik etmişti. 

www.trabzonhaber24.com Ailesi olarak Merhum Mustafa Bulut'a Allah'tan Rahmet dilerken Mustafa Bulut'ın Aİleisne ,Köprübaşı Adnan Kahveci İlk Öğretim okulu Öğrencileirne ,Öğretmenlerine, İdarecilerine Köprübaşı Milli Eğitim Müdürlüğü Personeline,Köprübaşı Kaymakamlığı'na ve Köprübaşı Halkına Sabırlar diliyoruz .