KAYACIK UNUTULMADI
Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com  

Trabzon basınının sevilen yüzü, meslektaşımız, üyemiz, haber sevdalısı Ahmet Kayacık ölümünün 3. yılında Giresun'da kabri başında anıldı.

Giresun'un Kayadibi Mahallesi'ndeki mezarı başında düzenlenen anma törenine Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut, Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanı Erdoğan Erişen, Giresun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bekir Bayram, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Basın ve Yayın Halka İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Yoloğlu, Trabzon, Ordu ve Giresun’da ki meslektaşları ile Kayacık’ın ailesi katıldı.

Anma töreninden konuşan Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut, “Ahmet Kayacık çok yönlü bir gazeteciydi. Yerel basında çalıştığı dönemde yaptığı kan davaları röportajları ile kan davalılarını barıştırırdı. Spor müdürlüğü görevinde bulundu. Ardından NTV gibi büyük bir kurumun bölge temsilciliğini yaptı. Kayacık’ın vefatından sonra o kurumda yerini kimse dolduramadı. Komple bir gazeteci tanımlaması yapılacaksa o isim Ahmet Kayacık’tır” ifadelerini kullandı.

Aile adına konuşan eşi Hülya Kayacık ise katılımcılara teşekkür ederek eşinin gazeteci doğup gazeteci öldüğünü söyledi.