SAĞLIĞA ÖNEM VERİYORUZ


Trabzon’un yerli otobüs firmalarından Kanberoğlu Turizm Seyahat, koronavirüs (Kovid-19)a karşı tüm otobüslerini dezenfekte ediyor.  Otobüsler sefere çıkmadan önce yetkili ilaç firması Trabzon İlaçlama tarafından profesyonelce ilaçlanıyor. 

HER SEFER TEMİZLİK
Araca binen her yolcuya kolonya servis ettiklerini belirten otobüs şoförü Cemil Sırtkaya, "Araçlarımızı dezenfekte etmek için garajımızda yıkama ve ilaçlama yapıyoruz. Gelen yolcuya 'merhaba, merhaba', uzaktan uzağa. Otobüsleri her seferde temizliyoruz" dedi. Sırtkaya, “"Dünya genelinde yayılan salgın ülkemizde ne kadar ciddi bir sorun oluşturmasa da devletimize destek amaçlı araçlarımızı sürekli seyahat öncesi özel dezenfektelerle temizliyoruz. Konuklarımıza her seyahat öncesi ve sonrası el dezenfekteleri ve kolonya servisi yaparak hijyenik bir ortam sağlamaya çalışıyoruz. Gönül rahatlığı ile konuklarımız seyahatlerini gerçekleştirebilirler. Bu periyodik işlem tüm araçlarımıza yapılıyor" ifadelerine yer verdi.


HİJYENE ÖNEM VERİYORUZ
Kanberoğlu otobüs firması sahibi Aydın Kanber, tüm otobüslerin periyodik olarak ilaçlanıp, dezenfekte edildiğini söyledi. Yolculara seyahat süresince kolonya ikramında bulundukları aktaran Kanber, "İlaçların belirli süreleri var. Süreleri bittiğinde tekrar dezenfekte edilmekte. Mesela şimdi Adana Mersin aracımız yola çıktı. Araç perona girdiği anda yetkili kişilerce ilaçlanıyor. Yola gidip geldikten sonra tekrar sefere çıkmadan yeniden ilaçlanacak. Firma olarak hijyene her zaman önem veriyoruz" diye konuştu.