Hayvan Dostu Başkan 

Haber: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

  Trabzon Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün yaz aylarında susuz kalan sokak hayvanları için şehrin muhtelif yerlerine su yalağı koydurdu. Başkan Üstün'ün Sürmene Belediyesi Fen İşlerinde Sokak Hayvanları için Özel tasarımla ürettirdiği su yalaklarında su sürekli taze kalacak ve sokaka hayvanlarıda susuz kalmayacak . 

RAHMİ ÜSTÜN ; 
Başkan Üstün,Yazın sıcak günlerinde sokak hayvanlarının susuz kalmasını önlemek için Hayvan severlere çağrıda bulundu “Sokak hayvanları için kapınızın önüne bir kap su ve bir kap yiyecek koyun''.
 Üstün,yılın en yüksek sıcaklıklarının yaşandığı bu günlerde sokak hayvanlarının su bulamadıkları için ölüm tehlikesiyle karşı karşıya olduklarına dikkat çekiyor ve ekliyor:

Hayvan dostu Başkan Üstün Su bulamayan sokak hayvanları için "Bir Kap Su ve yiyecek" hayat kurtarır.Üstün, havanın çok sıcak olacağını belirtti ve sokak hayvanlarının susuz kalacağı uyarısında bulundu: Üstün, havalar her geçen gün daha sıcak olacak. Lütfen sokak hayvanları için sizde'' bir kap su ve yiyecek'' koymayı unutmayalım dedi.