''GÖKYÜZÜNDE HAYAT İZİ SARAYBOSNA SARAJOVA'YA UÇURDU''
Haber ve Fotoğraflar : Melek Çakır www.trabzonhaber24.com 

" Gökyüzünde Hayat İzi " Meme Kanseri Farkındalık projesine dikkat çekmek için 80 kişilik heyet Trabzon'dan Pembe Kurdela'lı THY Uçağı ile Önce İstanbul'a daha sonra Oradan Saraybosna Sarajova Kentine hareket etti. 

" Gökyüzünde Hayat İzi " Meme Kanseri Farkındalık Projesi kapsamında Doğu Karadeniz Meme Hastalıkları Derneği ,Türk Hava Yolları ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan organizasyonda Trabzon'dan 80 kişi Trabzon Büyükşehir Belediyesinin kardeş Şehri olan Saraybosna'nın  Sarajova şehrine götürülüyor. Projenin amacı Meme Kanserine dikkat çekmek . Proje kapsamında Trabzon'dan Saraybosna Sarajova'ya Ak parti Milletvekili Adayı Ergin Aydın ve Eşi ,Karadeniz Meme Hastalıkları Derneği Başkanı Dr.Eda Küçüktülü ve Eşi ,Ak Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu  ve Yönetim Kurulu,Ortahisar Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nagihan Ayyıldız ve Yönetim Kurulu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden çok sayıda çalışan,Ortahisar Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğünden Leyla Kalaycı Yavuz Ekim ayı Meme Kanseri farkındalık Projesi kapsamında Pembe Kurdela'lı THY Uçakları ile Trabzon Büyükşehir Belediyesinin kardeş şehri olan Saraybosna Sarajova kentine uçtular .

İstanbul ve saraybosna'dan anbe an Fotoğraflarla sizlerle olacağız www.trabzonhaber24.com Farkı ile bizleri takip etmeyi ihmal etmeyin .