Gençlik Meclisinden anlamlı etkinlik

Haber : Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Türkiye’den Afrin operasyonuna destek vermek amacıyla anlamlı bir etkinlik düzenledi. Gençlik Meclisi Üyeleri Afrin Şehitleri anısına hatıra ormanı yaptılar. Afrin operasyonu sırasında şehit olan asker ve siviller için toplamda 49 adet ağaç dikimi gerçekleştirildi.

Akçaabat’ın Akçaköy Mahallesi Harmancık mevkiinde Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait ağaçlandırma sahasında yapılan çalışmaya Gençlik Meclisi üyeleri büyük bir heyecan ve şevkle katıldı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Ayhan Taşçı kampanyaya destek veren herkese özellikle de Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümkrükçüoğlu’na teşekkür ederek, “Afrin’de devletimiz terör unsurlarını etkisiz hale getirmek için önemli bir operasyon başlattı. Allah’a şükürler olsun ki bu operasyon başarıyla sonuçlandı. Ama askeri operasyonlar sırasında 46 askerimiz ile 3 sivil vatandaşımız şehit oldu. Bunların hatırasını yaşatmak için bizler de karınca kararınca bir organizasyon yapmak istedik ve her bir şehidimiz için birer tane ağaç diktik. Kampanyamızda bizlere destek veren Orman Bölge Müdürlüğü yetkililerine ve özellikle her çalışmamızda yanımızda olan, gençlerin sesini duyurması için gayret gösteren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür ediyoruz” diye konuştu.