FİZYOTEM TIP MERKEZİ TÖRENLE HİZMETE GİRDİ 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Trabzon'un sağlık Sektöründe kalıcı hizmetler verecek olan Turkuaz ve Fizyotem fizik Tedavi Merkezi birleşerek tek çatı altında toplandılar. Fizyotem Tıp Merkezi adını aldı. Fizyotem Tıp Merkezi ,Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Meydan'da Usta Otel Karşısında Törenle hizmete girdi. 
Fiyotem Tıp Merkezinin açılışına Ak Parti Trabzon Milletvekili Av.Ayşe Sula Köseoğlu ,Trabzon Vali Yardımcısı,Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç,Ortahisar Belediye Başkan Vekili Selahaddin Çebi,Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi,Ak Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Uğur Aydın,Ak Parti Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş,TİTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu,Trabzonspor Kulüp Başkan Adaylarından İş Adamlarından Celil Hekimoğlu ,ÇAYKUR Araklı Çay Fabrikası Müdürü Fahrettin Çebi,Fizyotem Tıp Merkezi Müdürü Uzm.Dr.Abdullah Karaca ve çok sayıda davetlinin katılımı ile açılışı yapıldı.

FİZYOTEM TIP MERKEZİ AÇILIŞINDA MİLLETVEKİLİ KÖSEOĞLU'DA KATILDI

Ak Parti Trabzon Milletvekili Av.Ayşe Sual Köseoğlu güzel bir hizmet güzel bir birliktelik Turkuaz ve Fizyoteme Aileleri güçlerini birleştirdi Trabzon Halkına hayırlı olsun dedi.