Düşen Jette Can Veren Trabzonlu Mina Başaran'ın Düğününe 1000 Davetli Şahitlik Edecekti

Bekarlığa veda partisi için gittiği BAE'den dönerken içinde bulunduğu uçak İran'da düşen Mina Başaran, 17 gün sonra bin kişinin katılacağı nikah töreniyle dünya evine girecekti.
 
Birleşik Arap Emirlikleri'nde bekarlığa veda partisine giden Trabzon Sürmeneli İşadamı Hüseyin Başaran'nın Kızı Mina Başaran ve 7 arkadaşını İstanbul'a getiren özel jet İran'da düştü. Başaran, 17 gün sonra nikah masasına oturacaktı.

28 MART'TA NİKAHLANACAKTI

Trabzon Ramada Otel ve Antalya Gemi ve Yat Sanayisininde sahibi olan Eski Trabzonspor Yöneticisi Başaran Holding'in sahibi Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran, 28 Mart'ta nişanlısı Süzer Otelcilik Başkanı Evren Teker ile nikah masasına oturacaktı. Trabzon Sürmene Yukarı Çavuşlu Mahallesinden olan İşadamı Hüseyin Başaran Kızı Mina'nın adını taşıyan İstanbul Fikirtepe'de Mina Tavers adına birde Tavers yaptırıyordu. 

MİNA BAŞARAN İLE BAKIN O UÇAKTA KİMLER VARDI 
Mina Başaran ile birlikte uçakta ise arkadaşları Burcu Urfalı, Zeynep Coşkun, Sİnem Akay, Liana Hananel, Jasmin Baruh Siloni, Ayşe And, Aslı İzmirli'nin bulunduğu öğrenildi.
NİKAHA BİN KİŞİ DAVET EDİLMİŞTİ

Mina Başaran, bir yıl önce gönlünü kaptırdığı Evren Teker ile 2 Kasım'da nişanlanıp evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. İki isimin 28 Mart'ta Ritz Carlton'daki düğününe bin kişi davet edilmişti.

Mina Başaran'ın cenazesi İstanbul'da kılınarak Aİle Kabristanlığına defin edilkecek .

www.trabzonhaber24.com Aİlesi Olarak Merhumeye Allah'tan Rahmet ,Başaran Ailesine ve Sevenlerine sabırlar diliyoruz.