Dünyada ilk Dr.Ayhan Çağılcı Damar Grefti koyarak Yeniden Makat Yaptı

Haber : Ömer Altıntaş www.trabzonhaber24.com


''BAZILARI OKUR BAZILARI YAPAR HER ŞEY KİTAPTA YAZMAZ ''

 Ordu'da Ayla hanım 9 Yıl Önce Bağsur Şikayeti ile Gittiği Hastanede Ameliyat olması ile Hayatı Kararması bir oldu . Ayla Hanım Ameliyat Sonrası Büyük Tuvaletini tutamaz sürekli Altına Kaçırır oldu .Ayla Hanım Türkiye'de Gitmediği Doktor Kalmıyor Türkişye'de ne kadar Hastane varsa hepsine gidiyor derman arıyor ama nafile bulamıyor tam 8 yıl dile kolay Ayla Hanım Odasından dışarı çıkmıyor hiç bir komşusuna dahi gitmiyor . Ordu'lu Ayla Hanıma en sonunda bir tanıdığı Trabzon Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesi Genel Cerrahı Dr. Ayhan Çağılcı'nın Adını veriyor ve son çare geldiği Trabzon'da Muayenesini olan Ayla Hanım Doktor Ayhan Çağılcı'dan pekte Memnun olacağı şeyler duymuyor . Doktor Ayhan Çağılcı Ayla Hanımın Eşi ve Çocuklarını Topluyor kendileri ile konu hakkında konuşuyor ve tam o sırada Beyninde Şimşekler çakan Dr.Ayhan Çağılcı Damar Ameliyatlarında kullanılan Greft Kullanıp bu sorunu giderme fikri beyninde oluşuyor bu Dünya'da ve Tabi ki Türkiye'de ilk Ayla Hanımda uygulanacaktı Ailesine söylendi ve Hasta Ameliyata alındı bu Ayla Hanımın son şansı idi. 

8 YIL ÖNCE HEMOROİD AMELİYATI OLAN AYLA HANIM BÜYÜK ABDEST TUTAMIYORDU

Dr.Ayhan Çağılcı Ayla Hanımı Ameliyata Aldı ve Dünya Tıp Kitaplarına Geçecek Ameliyatını Meraklı Onlarca Doktorun Huzurunda Başarılı bir Şekilde yaparak Hastayı Odasına Aldı. Bundan Sonrasını Dr.Ayhan Çağılcı ve Hastanın Yeğeninin Ağzından dinleyelim .

Dr.Ayhan Çağılcı Hastamıza Mech sfinkteroplasti (damar grefti ) Damara Konulan Sentetik Yama ile .+anoplasti.Dünya'da ilk kez bana düşünmek ve yapmak nasip oldu.8 yıldır Altına Kaçıran fekal inkontinans (hemoroid Cerrahsii sonrası)olan hasta,Ordudan geldi,Şifa ile taburcu oldu.Kendi deyimiyle"hayata tutundu"

Hasta Ayla Hanım Ameliyatından 8 Gün Sonra Şifa İle Taburcu Olurken Doktor Ayhan çağılcı'ya Hocam Allah razı Olsun 9 Yıldır Yatak Odamdan Çıkamadım İntihar Etmeyi bile düşündüm sayende Hayata Tutundum Çok Sağ Ol derken Göz Yaşına hakim olamaz tabi bu göz yaşlarına Dr.Ayhan Çağılcı'da kjayıtsız kalmaz oda ağlar ve hastasını şifa ile Orduya Yolçu eder 

Hasta Ayla Hanımın Yeğeni Sosyal Medya Üzerinden Dr.Ayhan Çağılcı'ya Teşekkür Ediyor :

 Çok Değerli Sayın Ayhan Hocamıza ;

9 yıldan beri çaresiz kalıp, derdine derman bulamayıp, doktorlar tarafından 
tedavisinin olmadığını söyleyip reddedilen teyzemiz Ayla Hanımın hayatını yeniden tomurcuklandirip,mutluluk gözyaşlarıyla Ordu'ya gönderdiniz.Türkiye'de gerçekleşen ilk ameliyat ve müthiş başarıyla sonlandı.Size ilginizden ve başarınızdan dolayı minnettarız.Tüm gelecekteki cerrahlarımızın sizler gibi olması ümidiyle.Saygı ve selamla tekrardan çok teşekkürlerimizi sunuyoruz Allah razı olsun.(Not:Trabzon Arsin ilçesinden olmanızdan ötürü de sizinle gurur duyuyoruz