Salgının yayılmasını önlemek amacıyla çalışmalarını her geçen gün daha da artıran Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun talimatları ile şehir genelinde neredeyse el değmemiş yer bırakmıyor. 

Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, toplum sağlığını korumak adına 18 ilçede gece gündüz demeden dezenfeksiyon çalışması yapmaya devam ediyor. Belirlenen program dahilinde yoğun bir çalışma yürüten ekipler; şehrin cadde, sokak ve meydanları ile birlikte tüm ilçelerin terminalleri, kamu kurum ve kuruluş binaları, hastaneler, aile sağlığı merkezleri, muhtarlıklar, camiler, vatandaşların uğrak yeri olan kamu bankalarının şubeleri ve bankamatikler ile kurum araçlarında dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesinin dezenfeksiyon çalışmaları vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. 

ETKİN VE KAPSAMLI ÇALIŞMA YÜRÜTÜYORUZ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, belediye olarak çok yoğun ve etkin dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdiklerini belirterek “Ekiplerimiz, toplum sağlığını korumak adına gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Sadece merkezde değil tüm ilçelerde dezenfekte edilmemiş yer bırakmamak adına etkin dezenfeksiyon işlemi gerçekleştiriyoruz. Ve bu çalışmalarımızı bir kere değil program dahilinde sürekli olarak yapıyoruz. Çalışmalarımızla ilgili hemşehrilerimizden de memnuniyetlerini dile getiren önemli geri dönüşler alıyoruz. Koronavirüs salgını ile mücadele noktasında yürüttüğümüz dezenfeksiyon çalışmalarımızın ülkemizdeki belediyeler arasında örnek gösterilmesi de bizleri ayrıca mutlu ediyor.  Halkımızı koronavirüsten korumak adına yürüttüğümüz dezenfeksiyon çalışmalarımız 18 ilçemizde tüm hızıyla devam edecek” ifadelerini kullandı.