Bayram sofraları bu yılda KEBİR ile lezzetlenecek 
Haber: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

1940  yılında Trabzon Vakfıkebir'den başladığı yolculuğa bugün Balıkesir'de yapmış olduğu 10 Milyon dolarlık Modern Üretim tesisleri ile tüketicileri kaliteli ve lezzetli ürünleriyle buluşturan, yüzde yüz Türk menşeli  yağ,peynir,kaşar peynir,Süt ve Ayran üreticisi Kebir, bu bayramda da Süt,yoğurt,kaşar Peynir ,Nefis Tereyağı ve Ayranı  ile sofraları lezzetlendiriyor. Türkiye'nin yüzde 100 yerli üreticisi Kebir ile hem Türk çiftçisi hem de Türk halkı kazanıyor.

Gıda sektörünün öncü ve milli firması Kebir 78 yılı aşkın süredir olduğu gibi bu bayramda da sofraları lezzetlendiriyor. Bu yıl, yaz mevsiminin en sıcak ayına denk gelen Kurban Bayramı’nda Kebir özenle ürettiği Ayran  içeceğiyle bayram misafirlerini serinletirken, büyük küçük tüm Türk halkının da ağzını tatlandırıyor ,serinletiyor. 

Tüm aile bayram kahvaltısında buluşun!

Tüm ailenin buluştuğu bayram kahvaltılarında Kebir'in birbirinden lezzetli, Ayran,Tel Peynir,Kaşar Peynir,Terreyağı,Süt ve Beyaz Peyniri ile sofralarınızın tadı olmaya devam ediyor. 

Kebir ile hem Türk çiftçisi hem Türk halkı kazanıyor!

Türkiye'nin yerli gıda üretim üssü olan Kebir, kontrollü tarım uygulamasıyla Çiftlikten Sofraya el değmeden hijyen koşullarına uyarak modern şekilde üretilmekte.. Trabzon Vakfikebir tesislerinde, son teknolojiyi kullanarak, uluslararası gıda güvenliği ve kalite yönetim belgeleri ile üretim yapan Kebir, kalite standardını sözleşmeli çiftçileriyle uyguladığı, kontrollü üretim sayesinde sağlıyor.