Bakan Soylu Başkan Revi'yi Evinde Ziyaret Etti

 
  Bayramlaşma programı nedeniyle Trabzon’a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, programın sonunda sağlık sorunları nedeniyle İstanbul'da ayağından olduğu ameliyat sonrası Trabzon'daki evinde  istirahat eden AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’yi evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Geçmiş olsun ziyaretine Bakan Soylu ile birlikte Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ,Ak Parti Trabzon İl Başkan yardımcısı Hasan Dilekoğlu ve Parti yöneticileri katıldı. 

 Bakan Soylu Revi’ye geçmiş olsun dileklerini ileterek ‘Başkanımızı iyi gördüm, Allah şifasını versin inşallah kısa sürede sağlığına kavuşarak Trabzon ve ülkemize hizmet etmeye devam edecektir’ ifadelerini kullandı.  Başkan Revi de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ‘Sayın Bakanımız her gelişinde şehirde ayrı bir coşku yaşıyor, sağolsun yoğun programı arasında bizlere de vakit ayırdı. Beraberinde Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye başkanımız ve partililerimize ilgilerinden ötürü teşekkür ederim. Sayın bakanımızın da dediği gibi inşallah kısa sürede sağlığımıza kavuşup yeniden sahalara dönüp ilimiz ve bölgemize hizmet etmeye devam edeceğiz"dedi.