• DOLAR 32,52 %0.18
  • EURO 34,76 %0.23
  • ALTIN 2.495,38 %0.36
  • BİST100 9.548 %-1.36
  • BITCOIN 64.000 %1.28
  • ETHERIUM 3.109 %0.29
13°
Handan Yılmaz

Tüm Makaleleri

Handan Yılmaz

Handan Yılmaz
[email protected]

Yeniden % 50+1

Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan, cumhurbaşkanlığı seçiminde kullanılan %50+1 sisteminin siyasi partileri yanlış yollara götürdüğünü savundu.

Ana Muhalefetin Yeni Lideri Özgür Özel

CHP’nin 38. Olağan Kurultayı, ‘İkinci Yüzyılda Demokrasi ve Birlik’ sloganı ile gerçekleştirdiği seçimi geçtiğimiz haftalarda Ankara’da düzenlenmişti.

İsrail-Filistin 

İsrail Filistin arasında artan gerilimin ciddiyetini ve savaşın boyutunu anlamam geçtiğimiz hafta Pazar gününü bulmuştu. Yaklaşık 10 gündür kongre ve sempozyumlarımdan dolayı Ankara'da bulunduğum için...

ABD Basınında Erdoğan

Erdoğan İsveç kartını artık kullanmaması gerektiği üzerine Washington Post ve New York Times’dan bir analiz gelmişti geçtiğimiz günlerde.

Ortahisar’da Değişim

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon’da 14.olağan ilçe kongrelerini milli, manevi ve devletin bölünmez bütünlüğü sloganıyla birlikte tamamladı.

Disney Plus Skandalı

The Washington Post geçtiğimiz günlerde Disney Plus’ın Atatürk ile ilgili çekilecek dizinin skandal iptal kararını ele alan bir yazı hazırladı.

AB Sorunsalı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç’in NATO üyeliği hedefindeki engeli kaldırma konusunda geriye dönmesinin bir parçası olarak, ülkesinin Avrupa Birliğiyle gergin olan ilişkisini dönüştürme konusunda “belirs...

NATO’ya Katılımda Son Durum

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden, kuzey Avrupa ülkesinin Başbakanı Ulf Kristersson’u misafir ettiği sırada İsveç’in NATO’ya katılmasını endişeyle beklediğini belirtirken Beyaz Saray,

İsveç’in NATO’ya Girişi Konusunda Türkiye

İsveç’in NATO’ya girme süreci belirsizliğini korumaya devam ederken ABD ve kilit müttefikleri Stockholm’ü bitiş çizgisine getirmek adına tüm fırsatları değerlendiriyor.

Trabzon'da 'SKUP' için imzalar atıldı

Trabzon Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı Toplantısı ve İmza Töreni, bugün Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun katılımıyla Ulaşım Dairesi hizmet binasında gerçekleştirildi.