Zorluoğlu,Ulaştırma Bakanı Turhan İle Gönülleri Fethedecek Projeleri İstişare Etti

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ın memleketi Trabzon’da gerçekleştirdiği bir dizi programa katılarak, kente yapılması planlanan ulaşım projelerini en yetkili isimle istişare fırsatı buldu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan’ın kentteki ilk programı olan Kalkınma Mahallesi’ndeki Seçim İrtibat Bürosu ziyaretine iştirak eden Zorluoğlu, aynı mahallede gerçekleştirilen esnaf ziyaretlerine de katılarak burada çoğunlukta olan üniversite öğrencileriyle sohbet edip çay içti. 

Zorluoğlu, Üniversite Mahallesi’ndeki Kocatepe Camisi’nde kılınan cuma namazının ardından önce Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ve Bakan Turhan’ın konuşmacı olduğu ‘Mühendislik ve Mimarlık Mesleğinin Dünü, Bugünü ve Geleceği’ konulu foruma, sonrasında ise KTÜ Edebiyat Fakültesi bahçesinde yaptırılan Bilge Kağan Yazıt Anıtı’nın kurdele kesim törenine katıldı. 

Trabzon Valiliğinde, Bakan Turhan başkanlığında gerçekleşen toplantıyı da takip eden Zorluoğlu, daha sonra Uzun Sokak’ta esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Turhan’a burada da eşlik etti. 

Günün son programında Karayolları Genel Müdürlüğü Hizmet İçi Eğitim Merkezi’ndeki toplantıya katılan Bakan Turhan ve beraberindekilere, Trabzon’da büyükşehir belediye başkanı seçilmesi halinde ulaşım ve altyapı alanında hayata geçirmeyi planladığı projeler hakkında bilgi veren Zorluoğlu, Ulaştırma Bakanı Turhan’dan tam destek aldı. 

Önümüzdeki günlerde projelerini kamuoyuna açıklayacak olan AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu, “Şehrin en temel sorunu olan ulaşım ve trafik konusunda hazırladığımız projelerimizi Sayın Bakanımız ve milletvekillerimizle istişare ettik. Sayın Bakanımız projelerimize tam destek verdi, sağ olsun. İnşallah kısa, orta ve uzun vadede hayata geçireceğimiz projelerle şehrimizin ulaşım ve trafik alanındaki sorunlarını çözeceğiz” ifadelerini kullandı.