Üniversite öğrencileri ile zaman zaman tecrübe paylaşımı programları kapsamında bir araya geldiklerini ifade eden AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek "Hepiniz Trabzon'a hoş geldiniz. Bu programın düzenlenmesinde emeği geçen başta İl Gençlik kollarımız olmak üzere Üni AK teşkilatımıza ve siz değerli üniversite öğrencilerimize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim."dedi. 


1984 yılında Kayseri Erciyes Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü mezunu olduğunu belirten Başkan Revi " Hayatın en önemli ve güzel yılları üniversite yıllarıdır. Tabi bunun da iyi bir değerlendirilmesi gerekiyor. Muhakkak öğrencilik yıllarında Sivil Toplum Kuruluşlarında, Vakıflarda, Siyasi partilerde ve benzeri yerlerde görev almak gerekiyor. Yani memleket meseleleri ile ilgilenmek gerekiyor." ifadelerini kullandı. 


Çalışma konusunda üniversite ögrencilerine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu örnek gösreten Revi konuşmasını şöyle sürdürdü: " 
Üç şeyi iyi yönetmek lazım. Bunlardan biri zaman. Zamanı yönetmek gerekir. Diğeri Para. Parayı çok iyi yönetmek gerekiyor. Ve insanı çok iyi yönetmek gerekiyor. Herkesin hedef bu olmalı. 24 Saat çok uzun bir zaman. Benim zamanım yoktur gibi bir şey söylemesin. Biz seçim süreçlerinde 21 saat kadar çalışıyoruz. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile 2 dönem burada çalıştık. Sayın Bakanımız 23 buçuk saat çalışıyordu. Yarım saat böyle arabanın içerisini bir kestiriyor. O kadar yani. Biz de o performansa belki ulaşamadık ama 20-21 saate kadar ulaştık . Zamanı iyi kullanırsak bu gibi faaliyetlerde bulunmak için de vakit artar." 
Üniversite öğrencilerinin her biri ile yakından ilgilenen Revi öğrencilerin şikayet ve isteklerini dinledi. Program toplu fotoğraf çekimi ile tamamlandı.