Trabzon’un Artık Kaybedecek Vakti Yok 

CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Mimar Salih Akyüz, parti meclis üyesi adayları ile seçim çalışmalarına Hızırbey, Kurtuluş ve Yenimahalle'de devam etti. Sahada çalışmalarını hızla sürdüren başkan adayı Akyüz,bu mahallelerdeki esnaf ve vatandaşı dinledi. 

KENTSEL DÖNÜŞÜM GEREKLİ AMA... 
Hızırbey Mahallesi'nde Narlıbahçe Kentsel Dönüşüm Projesi'nden dolayı mağduriyet yaşadıklarını iddia eden mahalle esnafı başkan adayı Salih Akyüz'e dert yandı.
Kentsel Dönüşüm Projesi'nin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini belirten mahalle esnafı belirsizliğin ortadan kalkması gerektiğini ifade ederek, "Kentsel dönüşüm belirsizliği burada da devam ediyor. Belediye meclisinden pansuman niteliğinde bir karar çıkartıldı. Bu kararla tadilat ve doğalgaz işlemlerimizi yaptırdık ancak belirsizlik devam ediyor. Bir an önce buranın yeniden planlanması gerekir" dedi. 
Kentsel Dönüşüm projeleri ile TOKİ'ye rant elde ettirildiğini ifade eden Başkan adayı Akyüz, "Şehrimizin kentsel dönüşüm kapsamına alınan mahallerinde TOKİ ciddi şekilde rant sağlamaya çalıştığı için bu kentsel dönüşümler maalesef amacına uygun, şehre nefes aldıracak şekilde yapılmıyor. Vatandaşın ve esnafın çıkarları düşünülmeden emrivakilerle iş yapıyorlar. Bu mahallelerde bir dönüşüme ihtiyaç var ancak biz esnafımızla, mahalle sakinlerimizle masaya oturacağız ve projelerimizi öyle şekillendireceğiz. Öncelikle kendi mahallelerimizi kendimizin seveceği hale getireceğiz" diye konuştu.  

ARTIK DEĞİŞİME İHTİYAÇ VAR
Esnafın "Artık bir değişime ihtiyaç var" sözlerine karşılık kendi projelerini anlatan Başkan adayı Akyüz, "Trabzon bu kadar keşmekeşliği hak etmiyor ve artık kaybedecek vakti yok" dedi.