Trabzon Ak Kadınlar Birinci Oldu 

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Ar-Ge Birim Başkanlığı tarafından verilen beyin fırtınası çalışmasında Trabzon Kadın Kolları Ar-Ge başkanlığı Türkiye Genelinde birinci oldu.

AK Parti Trabzon Kadın Kolları Meryem Sürmen başkanlığında güzel işlere imza atıyor. Göreve gelir gelmez, Trabzon’un tüm ilçelerini birkaç kez gezen Başkan Sürmen ve ekibi, yapmış olduğu güzel çalışmalarla herkesin taktirini kazanmış durumda. Kadın Kolları Trabzon’da milletin yanında, milletin içinde her zaman sahada olmaya devam ediyor.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Ar-Ge Birim başkanlığı tarafından verilen beyin fırtınası çalışmasında Trabzon Kadın Kolları Ar-Ge Başkanlığı Eylül ayı başarı sıralamasında Türkiye birinci olurken, analiz çalışmasında üçüncü oldu. Beyin fırtınası çalışmasına 59 il katılırken, bu iller arasında Trabzon Ar-Ge Başkanlığı İstanbul’u da geri de bırakarak Türkiye birincisi oldu. Trabzon’u, İstanbul, Kastamonu, Tekirdağ ve Zonguldak takip etti. 41 ilin katıldığı Analiz çalışmasında ise Trabzon Ar-Ge Başkanlığı Türkiye üçüncüsü oldu.

Seçim olsa da olmasa da her zaman sahada olacaklarını belirten Başkan Sürmen, “Kadın Kolları olarak almış olduğumuz bu bayrağı daha da ileriye taşımak istiyoruz. Sorumluluğumuzun farkındayız, bu bilinç ve azimle yolumuza devam ediyoruz. Trabzon’da kapı kapı dolaşarak çalınmadık kapı, gidilmedik yer bırakmayacağız” dedi.