Teşkilatımıza güveniyorum
 
AK Parti Arsin Belediye Başkan Aday Adayı Şaban Bülbül, “Vakit Arsin Vakti” dedi ve yarın yapılacak olan temayül yoklaması öncesi teşkilat mensuplarına mesaj gönderdi
AK Parti Arsin Belediye Başkan Aday Adayı Şaban Bülbül, Arsin’de hemşehrileri ile bir araya gelerek Arsin’in geleceğiyle ilgili düşüncelerini ve hedeflerini anlatarak, fikir alışverişinde bulundu. İlçenin yeniden dizayn edilmesi noktasında halkın çok önemli olduğunu belirten Belediye Başkanı Aday Adayı Şaban Bülbül, “Şehrin doğusuna doğru bütün yerleşim alanları doldu. Şimdi sıra Arsin’e geldi. Özellikle kentsel dönüşüm, yeni yerleşim alanları, ticaret ve sanayi bölgeleri yapılması konusunda sıra Arsin’e geldi. Bu süreç çok iyi kullanılmalı. Önümüzdeki yıllar bu nedenle ilçemiz için çok önemli. Şimdi sıra Arsin’de, şimdi Arsin vakti. Ben de iş hayatım ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası başta olmak üzere STK’lardaki görevlerim boyunca edindiğim tecrübeleri aktararak halkımızdan da alacağım güç ve onlar ile birlikte ilçemize hizmet etmeye ve Arsin’imizi her anlamda daha yukarılara tırmandırmaya talip oldum. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevlendirilmem halinde hizmet yarışında var gücümüz ile ilçemiz için çalışacağım” şeklinde konuştu.
Yarın yapılacak olan temayül yoklaması öncesi teşkilat mensuplarına ve oy kullanacak olan delegelere de mesaj gönderen Şaban Bülbül şu ifadeleri kullandı: “Yapılacak olan temayül yoklaması için teşkilat mensubu dava arkadaşlarıma güveniyorum. Her zaman onların emrindeyim. Onlar en doğru kararı verecektir.”