Şaban Bülbül”Ortak Akıl İle Yönetmeye Talibiz”

AK Parti Arsin Belediye Başkan Aday Adayı Şaban Bülbül, “Bizi biz yapan, taşından, toprağından, suyundan güç aldığımız Arsin’imize vefa borcumuzu ödemek için çıktığımız bu yolda ortak akıl, hedeflerimize yön vermede en önemli ilham kaynağımız olacak. Ortak aklın olduğu yerde hata riski çok azdır” dedi
 
ARSİN’İ ADIM ADIM GEZİYOR
AK Parti Arsin Belediye Başkan Aday Adayı Şaban Bülbül seçim çalışmaları kapsamında Arsin’i adım adım geziyor. İlçenin bütün mahallelerini tek tek gezen Bülbül, hemşehrileri ile bir araya geliyor, Arsin’in geleceği üzerine sohbetler ediyor, önerileri alıyor, yapılması gerekenler ve görev verilmesi halinde yapmayı düşündüğü projeleri anlatıyor.
ARSİN’İN GELECEĞİ ŞEKİLLENECEK
10 yıl içinde Arsin’in geleceğinin şekilleneceğini ve bu nedenle çok çalışılması gerektiğini vurgulayan Bülbül, “10 yıl içerisinde hem kentsel dönüşüm hem de yeniden yapılanma adına önemli hamleler atılacaktır. Çünkü artık sıra Arsin’de. Geleceğimizi şekillendirirken de hata yapmamalıyız. Özellikle Yatırım Adası ilçemiz için çok önemli bir proje. Organize Sanayi Bölgesi ve çevresi Yatırım Adası ile farklı bir kimliğe bürünecek. Oradaki organizasyon çok iyi yapılmalı” ifadelerini kullandı.
ORTAK AKIL BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
Arsin ilçe merkezinin de çok iyi planlanması gerektiğini dile getiren AK Parti Arsin Belediye Başkan Aday Adayı Şaban Bülbül, “Bu konuda vatandaşlarımızın da önerilerini dinliyoruz ve kendi planlarımızı onlara anlatıyoruz. Bizi biz yapan, taşından, toprağından, suyundan güç aldığımız Arsin’imize vefa borcumuzu ödemek için çıktığımız bu yolda ortak akıl, hedeflerimize yön vermede en önemli ilham kaynağımız olacak. O nedenle hemşehrilerimizin düşünceleri bizim için çok önemli. Bu doğrultuda özellikle gençlerimizin nasıl bir Arsin’de yaşamak istedikleri yönündeki hayallerine çok önem veriyorum” şeklinde konuştu.