Şaka Çukurçayır’da Destek İstedi 

aadet Partisi Trabzon büyükşehir belediye başkan adayı Hasan Saka seçim çalışmalarına Ortahisar ilçesi Çukurçayır mahallesinde yaptığı ziyaretlerle devam etti. Saadet Partisi Ortahisar belediye başkan adayı Ensar Bozali i,le birlikte yapılan ziyaretler esnasında Çukurçayır esnafının ve vatandaşların gösterdiği yakın alakadan oldukça memnun kalan Hasan Saka, her şeyden önce huzur ve adaletin topluma hâkim olması gerektiğini söyledi. Saka ziyaretleri esnasında şunları dile getirdi.
“ Belediye başkanlık makamı bazı yerel hizmetlerin icra edilmesinde plan, program ve icra yeridir. Kamuya ait olan kaynakları yine kamu yararına tasarruf etme makamıdır. Bu saydığım temel görevleri seçilecek olan bütün başkanlar eksik ya da fazla yerine getirecektir. Burada altını önemle çizmek istediğim şey, bütün bu hizmetler yapılırken nasıl bir yönetim anlayışının sergileneceğidir.
İşte bezim farkımız burada ortaya çıkmaktadır. Biz toplumun ihtiyacı olan hizmetleri yaparken, insan odaklı planlar yaparak ve adaletle iş görerek hizmet etmeye söz veriyoruz. Kamuya ait parayı harcarken bu parada tüyü bitmemiş yetimin de hakkı vardır bilinci ile harcayacağız diyoruz.
Her belediye imar uygulaması yapar, biz de seçilirsek imarla alakalı mastır planımızı bilimsel verilerle hazırlayarak hayata geçireceğiz. Bizim farkımız yaşayan ve nefes alan bir kent ortaya koymak şeklinde olacak. bazı kişilere ve guruplara haksız rant sağlayacak imar uygulamalarına asla müsaade etmeyeceğiz.” Dedi.
Trabzon’un sokaklarından gelen birisi olduğunun da altını çizen Hasan Saka, “ Trabzon’un has evladı olarak, bu şehrin yaşayan bir ferdi olarak çözümleri ve gidiş yollarını biliyorum. ”dedi. Saka sözlerini şöyle sürdürdü:
“ Ben Trabzon’da doğdum burada evlendim, burada mesleğimiz icra ediyorum ve burada yaşıyorum. Haliyle bu durum Trabzon’un gerçek sorunlarının neler olduğunu bilmemde bana doğru veri elde etme imkânı sağlıyor. “Tedavi için doğru teşhis” ilkesi gereği önce doğru teşhisleri yapmak icap eder, bende bu şehrin evladı olarak, çocukken sokaklarında top koşturan biri olarak neyin öncelik arz ettiğini biliyorum. Çözüm yollarımız hazır ve bunu başaracak bir kadroya sahibiz. Ortak akılla ve halkımız da yönetime dahil ederek, adalet ve liyakatle hizmet edip, bu şehri huzurlu ve yaşayan insanlarının mutlu olduğu bir şehir yapmaya söz veriyorum.” Dedi.