O Başkanlar İstanbul'da Binali Yıldırım'a Çalışıyor 

Haber: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Trabzon'un Şalpazarı İlçesi MHP'li Belediye Başkanı Refik Kurukız ve MHP'li Çarşıbaşı İlçesi  Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, Cumhur İttifakı Ak Parti İstanbul Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'a destek vermek için gittikleri İstanbul'da açılıştan açılışa koşuyorlar. 
Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ve Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu,Doğancılar derneği Başkanı Orhan Yılışkan ile birlikte bugün İstanbul Üsküdar'da Doğancılar Derneği'nin kermesine katılarak açılış kurdelasını beraber kestiler.

BİNALİ YILDIRIM İÇİN SON GÜNE KADAR MÜCADELEYE DEVAM 
Başkan Kurukız ve Nuhoğlu İstanbul'da yaşamakta olan Şalpazarı ve Çarşıbaşı İlçesinden olan vatandaşları Derneklerinde ,Kahvelerinde ,Kermeslerinde işyeri ve evlerinde yalnız bırakmıyor. Kapı kapı dolaşarak Trabzonlu vatandaşlardan Cumhur İttifakı Ak Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'a destek isteyen Şalpazarı Belediye Başkanı ve Çarşıbaşı Belediye Başkanı 23 Haziran'da Trabzonluların ''İstanbul’a sözümüzü tuttuk, ne dediysek yaptık'' diyen Ak Parti Adayı Binali Yıldırım'a oylarını vermelerini istedi.