Murat Zorluoğlu Arsin’de 

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu, Arsin’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Zorluoğlu, beraberindeki partililerle birlikte sırasıyla Arsin Kaymakamlığı, Arsin Belediyesi, Arsin Şoförler Odası, AK Parti Arsin İlçe Başkanlığı ve esnafı ziyaret etti. Programın sonunda ise Arsinli şehit Mikdat Beder’in ailesi ile bir araya geldi. Arsin Kaymakamı Yakup Güven ile makamında bir araya gelen Zorluoğlu, ilçe hakkında Güven’den bilgi aldı. Zorluoğlu, buradaki açıklamasında, seçilmeleri durumunda belediye kaymakamlık işbirliğiyle Arsin’e güzel dokunuşlar yapacaklarını söyledi. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Arsin Belediyesi’ni ziyaret eden Murat Zorluoğlu, Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen’in ilçede hayata geçirilen ve yapımı devam eden projelerle alakalı yaptığı sunumu dinledi.
ZORLUOĞLU: “ARSİN’DEKİ PROJELERİ YAKINDAN TAKİP EDECEĞİM”
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zorluoğlu, buradaki açıklamalarında, Arsin’de yapılan ve planlanan projelerin heyecan verici olduğuna dikkat çekerek Arsin’in, sanayi alanında Trabzon’un lokomotif ilçelerinden biri olması için gerekli potansiyele sahip olduğunu ifade etti. Zorluoğlu açıklamasının devamında, “Arsin, ilimizin sanayi yatırımları anlamında merkezi ilçelerinden biridir. Öyle görünüyor ki bizim de yakın takip edeceğimiz yatırım adası projesinin hayata geçmesiyle Arsin’in sanayinin dinamosu olma kimliği daha da güçlenecek. Arsin bu yönüyle ülkemize daha fazla katma değer sağlayacak. Çok heyecan veren yatırım adası projesini yakından takip edeceğim. Neticeye ulaşmak için hem ilgili Bakanlık, hem Sayın Cumhurbaşkanımız nezdinde gerekli çalışmaları yapacağız.” ifadelerini kullandı.
DOĞALGAZ MEMNUNİYETİ
MOBİAD, Arsin ilçe stadı, yüksekokul gibi Arsin’in gelişmesine katkı yapacak önemli projeleri de büyükşehir belediyesi olarak yakından takip edeceklerini söyleyen Zorluoğlu, “Doğalgaz konusunda Arsin’de sağlanan gelişme memnuniyet verici. Seçim öncesinde hem sanayi bölgesinde hem de konut alanlarında Arsin doğalgaza kavuşmuş olacak. Bu herkesi memnun edecek bir gelişme.” dedi.
VATANDAŞ ODAKLI HİZMET VURGUSU
“Biz şehrin önemli projelerini yakından takip etmekle mükellefiz” diyen Zorluoğlu, “Kanunlarla bize verilen görevleri yerine getirmek durumundayız. Eğer göreve başlarsak, kapsayıcı, kucaklayıcı, bütün kesimleri oyunun içine almaya gayet gösteren bir belediyecilik anlayışını sergileyeceğiz. 786 bin nüfusa sahip olan Trabzon’un bütün toplumsal kesimlerinin belediye başkanı olacağız. Ortak akıl ve istişare önemli. Yönetirken tek başımıza karar almayacağız. Sorunların taraflarını mutlaka aynı masa etrafında bir araya getirip, çözümü birlikte bulacağız. Diğer husus, Sayın Cumhurbaşkanımızın tarif ettiği gönül belediyeciliği anlayışı. Projeler, yatırımlar devam edecek. Aynı zamanda vatandaşlarımızın gönlüne dokunan hizmet ve yaklaşımlar sergileyeceğiz. Sokakta, çarşıda, pazarda bir araya gelmeye gayret edeceğiz. Büyükşehir belediyesinin tüm kapıları herkese açık olacak. Vatandaş odaklı hizmet anlayışını Trabzon’a yerleştireceğiz.” şeklinde konuştu.
ŞOFÖR ESNAFI BAĞRINA BASTI
Zorluoğlu, daha sonra ziyaret ettiği Arsin Şoförler Odası’nda başkan Murat Ateşoğlu ve şoför esnafıyla bir araya geldi. Zorluoğlu, kendisini karşılayan coşkulu kalabalıktan ötürü memnuniyet duyduğunu belirterek, “İnşallah, Allah nasip eder ve 1 Nisan’da göreve başlarsak, şoför esnafımız bizim meseleleriyle yakından ilgileneceğimiz kardeşlerimiz olacak. Şoförlerimizle yakın bir iş birliğimiz olacak. UKOME’de, hem vatandaşımızın hem de esnafımızın lehine olacak ortak çözümler bulacağız.” diye konuştu.
GÖNÜLLERE DOKUNUYOR!
Zorluoğlu programına, gönül belediyeciliğine verdiği önemle esnaf ve vatandaşı gezerek devam etti. Vatandaş ve esnafla sürekli bir araya gelen Zorluoğlu, talep ve önerileri dinledi. Zorluoğlu, Arsin’deki son programında ise şehit Mikdat Beder’in ailesini ziyaret etti. Aileye taziyelerini ileten Zorluoğlu, devletin her türlü imkânlarıyla şehit ailelerinin yanında olduğunu söyledi.