Milletvekili Salih Cora Tüm Zamanını Hemşehrilerine Ayırdı 

AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora dur durak demeden çalışmalarını sürdürüyor. Hafta içi Ankara’da, hafta sonu da Trabzon’da… Ankara’da meclis çalışmalarından, Trabzon’daki toplantılara, cenazelerden, davetlere kadar her alanda her yerde Trabzon için, hemşehrileri için çalışıyor. 

KADIN KOLLARI’NIN DAVETİNE İCABET ETTİ
AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora Trabzon temaslarını sürdürdü. Önce Beşikdüzü'nde eski ilçe başkanı Sn. Harun Demirci ile birlikte AK Parti İlçe Kadın Kollarının davetine katıldı. Cora, Kadın Kadın Kollarına davetleri için teşekkür ederken, “Hasbilikleri, fedakarlıkları ve gayretleri ile farklılıklarını ortaya koyuyorlar. Daha da önemlisi dava şuurundan ve birlikteliğinden taviz vermiyorlar. Beşikdüzü kadın kollarımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz. İlgi, alaka ve misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.
CENAZELERE KATILDI, HEMİEHRİLERİ İLE BULUŞTU
Ardından Tonya’da yöresel sanatçılardan Neşat Aydın'ın annesi Ayşe Aydın ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyemiz Ahmet Seyit Alışkan'ın amcasının oğlu Ali Alışkan’ın cenaze törenlerine katılan Cora başsağlığı mesajlarını iletti. 
Sonrasında Şalpazarı ilçesinde hemşehrileri ile buluşan Milletvekili Salih Cora burada da AK Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk ve eski ilçe başkanı Murat Topkara ile hemşehrileriyle sohbet etti.

TAZİYE ZİYARETLERİNDE BULUNDU
Ankara’da olduğu günlerde vefat eden ve cenaze merasimlerinde yanlarında olamadığı dost ve hemşehrilerinin yakınlarına da taziye ziyaretinde bulundu.
Cora, babası Hakkı Çalış’ı kaybeden hemşehrisi Kamuran Çalış’a, annesi Meryem Kaya’yı kaybeden hemşehrisi Recep Kaya’ya, eşi Nihal Şahin’i kaybeden AK Parti Karşıyaka eski Mahalle Başkanı Sn. Sezgin Şahin’e, hayat arkadaşı Mehmet Emiral’i kaybeden akrabası Mualla Emiral ve çocuklarına, annesi İmmigül Terzi’yi kaybeden Ortahisar eski Meclis Üyesi Turan Terzi’ye başsağlığı diledi, acılarına ortak oldu.

HEKİMOĞLU’NUN ŞAMPİYONLUK GALASINA KATILDI
Cora son olarak da 3. Lig’de şampiyon olarak 2. Lig’e yükselme başarısı gösteren Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü’nün şampiyonluk galasına katıldı. Başkan Celil Hekimoğlu, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcularını tek tek tebrik etti ve buradaki mesajında şu ifadeleri kullandı: “Bir başarı hikayesi bu; İnanmışlığın, birlikteliğin, takım olmanın göstergesi... Trabzon'un o tuttuğunu koparan, inatçı ve azimli mücadeleci yapısını ortaya koydular ve hedefe ulaştılar. Başkan Celil Hekimoğlu'nu, yönetim kurulunu, teknik heyetini ve futbolcu kardeşlerimizi tebrik ediyor, 2. Lig'de başarılar diliyoruz.”