MHP Trabzon İl Başkanı Tarım'dan Başkanı Refik Kurukız'a Tam Destek 

MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım'dan MHP Şalpazarı Belediye Başkan Adayı Refik Kurkız'a böyle destek verdi .Tarım ;Tebrikler REFİK KURUKIZ başkan, bir kurt işareti yaptın, adam olamayanlar, şahsiyet noksanları, devletin en başındaki kişiye saygılı olmanın edebini bile anlayamıyanlar, bir bir döküldü. ülkücü hareketin devlet, itiamir anlayışı teşkilat yapısı gereği makama saygıyı biz DEVLET BEYDEN öğrendik.anlıyamadıkları içindirki hayatları hep yalpalamakla ve liderini tartışmakla geçti. ben şahsen TRABZON İL BAŞKANI olarak seninle gurur duydum.yolun açık olsun.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN ADAY TANITIM TOPLANTISINDA NELER OLMUŞTU 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Trabzon belediye başkan adaylarını tanıttı.

Törene, Şalpazarı'ndan MHP adına aday gösterilen Refik Kurukız'ın, "Bozkurt" işareti yapmak için Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'dan izin istemesi damga vurdu.

Cumhurbaşkanı'yla tokalaşan Kurukız, "Bozkurt işareti yapabilir miyim sayın Cumhurbaşkanım?" dedi... Erdoğan da tebessüm ederek, "Hadi yap bakalım" dedi.

MHP Şalpazarı Belediye Başkan adayı Refik Kurukız'a, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan izin çıkınca, 'Bozkurt' işareti yaptı. O sırada Erdoğan da Rabia işareti yaptı.