Meslek Odaları Çözüm Ortaklarımız Olacak

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Murat Zorluoğlu, meslek odalarına yönelik istişare ziyaretlerine Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi ile devam etti. 

Oda başkanı Fulya Bankoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek, kendilerinden Trabzon’un çözüm bekleyen meselelerini öğrenmek istediklerini dile getiren Zorluoğlu, başkan Bankoğlu’ndan odanın faaliyetleri hakkında da bilgi aldı. 

Trabzon’da teşkilatlı ve iyi bir kadroyla faaliyet yürüten bir Makine Mühendisleri Odası ile karşılaşmış olmaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden Zorluoğlu, “Bu şehri inşallah sizler gibi değerli meslek odası temsilcileriyle istişare ederek yöneteceğiz. Kıymetli çözüm ortaklarımız olacaksınız. Türkiye, başkanlık sistemiyle birlikte yeni bir döneme girdi. Artık 3-4 sene seçim olmasın istiyoruz. 2023’e kadar seçim olmasın, Trabzon’umuz için tam konsantrasyonla, tüm enerjimizi hizmetlere yoğunlaştırarak çalışalım istiyoruz” dedi. 

Şehrin, kanalizasyon ve arıtma gibi önemli alt yapı ihtiyaçları olduğunu kaydeden Zorluoğlu, “Dün sahilimizi gezdik. Çok kalabalıktı. Oraların geliştirilmesi gerekiyor. Sahil kesiminin stadyumdan Moloz’a kadar ele alınıp, insanların aileleriyle güzel vakit geçireceği bir alana dönüştürülmesi gerekiyor. Bu anlamda oraya özel önem vereceğiz. Büyük resim gözüktüğü için küçük detaylar bazen gözden kaçabiliyor. Kaldırım düzenlemeleri gibi engelli vatandaşlarımız ve bebek arabalı aileler için kolaylaştırıcı düzenlemeler gibi... Halkımızın yoğun kullandığı yerlerde bu kıymetli projeler hızla hayata geçirilecek” diye konuştu.

Her ilde temsilcilikleri bulunduğunu belirten Bankoğlu ise, AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Murat Zorluoğlu’na seçim çalışmalarında başarı dileyerek, “Van’daki çalışmalarınızdan haberdarız. Takip ettiğimiz kadarıyla burada da başarılı olacağınıza dair hiç şüphemiz yok. Van’daki arkadaşlarımız, meslektaşlarımız çok üzgün. Meslek odası olarak her zaman yerel yönetimlerin yanındayız. İdareyi bilmeyiz, ama bu şehrin altını da üstünü de biliriz. İsteriz ki; elimizden geldiğince katkı sunalım, destek olalım. Bu ülke bizim, bu şehir bizim. Burada da Van’daki gibi çalışacağınıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.