Melek Çakır Ak Parti Ortahisar Belediye Meclisi Üyeliğine Aday Adayı Oldu 

Haber: Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com  

Yıllarca Ak Parti Teşkilatının her kademesinde gece gündüz demeden görev alan Melek Çakır bu dönem 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde çok sevdiği Ak Parti'den Ortahisar Belediye Meclisi üyeliği için Aday Adaylığı başvurusunu Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş'a yaptı. 

Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Altunbaş'a Aday Adaylığı başvuru dilekçesini veren Çakır ;Hizmet etmeyi çok sevdiğim partim Ak Parti'den Trabzon Halkına hizmet etmek benim için gurur ve onur olacak. Çakır Engelli bir çocuk Annesi olduğunu amacının Engelli bireylerin sesini daha güzel duyurmak dertlerine derman olmak bunun içinde Ortahisar Belediye Meclisi üyesi olmak . Çakır ,Allah'ın izni ile yıllarca Ortahisar Kadın Kollarında bıkmadan üşenmeden yağmur Çamur demeden kapı kapı dolaşarak çok sevdiğim partim için çalıştım eğer görev verilirse bıkmadan usanmadan çalışmaya devam edeceğim dedi. 

Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş Aday Adaylığı başvurusunu yapan Melek çakır'a hayırlı olsun dileklerini ileterek başarı diledi. 

MELEK ÇAKIR KİMDİR, TANIYALIM !
Trabzon 1972 doğumlu, Endüstri Meslek Lisesi Makine Ressamlığı bölümü mezunu. Evli ve iki erkek çocuk annesiyim. Kendisiyle gurur duyduğum özel bir oğlum var.   Uzun yıllar özel sektörde çalıştım. Ak Parti Ortahisar İlçe Kadın kollarında, Halkla ilişkiler ve Ekonomi işler başkanlığı yaptım. www.trabzonhaber24.com Haber sitesinde siyaset ve magazin haber sorumlusuyum . Karadeniz özel Eğitim Merkezi Okulunda Okul Aile birliğinde 5 yıldır gönüllüyüm. Halen daha ''Lösemi ve Engelli gönüllüleri derneği''başkanlığı yapmaktayım. Engelli çocuklar  ve dez avantajlı kadınlar ile ilgili projelerde gönüllü çalıştım. KEİADER  derneği yönetim kurulu üyesi ,KADEM, ANADER ve IHH Deneği üyesiyim. 5  yıldır  Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal hizmetler daire başkanlığına bağlı,Trabzon Şehir Muzesi'nde danışma ve yönlendirme personeli olarak çalışıyorum.

'