Koç’tan Trabzon’a Destek 
 
Haziran seçimlerinde AK Parti’den 5. sıra milletvekili adayı olarak gösterilen ancak seçilemeyen Vehbi Koç, AK Parti Trabzon belediye başkan adaylarına destek vermek için sahaya indi
 
İNSANLARIN İLGİSİ İLE KARŞILANDI
24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilen seçimlerde AK Parti tarafından Trabzon’dan 5. sırada milletvekili adayı olarak gösterilen ancak seçilemeyen Vehbi Koç, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu ve AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç başta olmak üzere diğer ilçe adaylarına destek vermek için Trabzon’a geldi. Hafta sonunu Trabzon’da geçiren, Zorluoğlu ve Genç ile birlikte diğer adayların seçim çalışmalarına katılan Koç, Trabzonlu hemşehrileri tarafından da büyük bir ilgi ve teveccühle karşılandı.
TRABZON’U KALKINDIRACAK ADAYLAR
Murat Zorluoğlu’nun Trabzon için önemli bir şans olduğunun altını çizen Koç, “Bugüne kadar yaptığı görevlerdeki başarısı ile birlikte Elazığ ve Van’daki çalışmaları ile Trabzon’da da önemli işler yapacağını göstermiştir. Ufku ve çalışkanlığı ile Trabzon’un gelişimine katkı sağlayacaktır” dedi.
Ahmet metin Genç’in de görev yaptığı 1 dönemlik sürede yaptığı hizmetler ile insanların gönlünde taht kurduğunun altını çizen Koç, diğer AK Parti ilçe başkan adaylarının da Trabzon’un gelişimine katkı sağlayacak isimler olduklarını ifade etti.
CUMHUR İTTİFAKINA SAHİP ÇIKILMALI
31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin sadece yerel seçim olarak görülmesinin büyük bir yanlış olacağını vurgulayan Vehbi Koç, şöyle konuştu: “Son dönemlerde bu ülkenin istikrarını bozmak ve yükselişini önlemek için her yönü ile seferber olan milletler içimizdeki hainler ile birlikte hareket etmektedir. En basit örneğiyle Yeni Zellanda’daki cami katliamlarını gerçekleştiren katilin Türkiye için söyledikleridir. Bu ülkenin ülkenin bekası için bu millet 31 Mart’ta gereken yerlere gerektiği gibi cevap verecektir.  Cumhur İttifakı vatan ve milletin bekası için kurulmuş bir ittifaktır. Bu millet bu ittifaka sahip çıkmalıdır.”