Kebir Süt'ten Milletvekili Bahar Ayvazoğlu'na Ziyaret 
Haber: Melek Çakır   www.trabzonhaber24.com

  Kebir Süt Türkiye Satış Müdürü Yakup Karadeniz Türkiye Büyük Millet Meclisini ziyaret etti. İşadamı Yakup Karadeniz TBMM'de Ak Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ve Bürokratları ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. 

KEBİR SÜT BÖLGENİN VE ÜLKENİN GÖZ BEBEĞİ 

1940  yılında Trabzon Vakfıkebir'den başladığı yolculuğa bugün Balıkesir'de yapmış olduğu 10 Milyon dolarlık Modern Üretim tesisleri ile tüketicileri kaliteli ve lezzetli ürünleriyle buluşturan, yüzde yüz Türk menşeli  yağ,peynir,kaşar peynir,Süt ve Ayran üreticisi Kebir, bu bayramda da Süt,yoğurt,kaşar Peynir ,Nefis Tereyağı ve Ayranı  ile sofraları lezzetlendiriyor. Türkiye'nin yüzde 100 yerli üreticisi Kebir ile hem Türk çiftçisi hem de Türk halkı kazanıyor. Gıda sektörünün öncü ve milli firması Kebir 78 yılı aşkın süredir olduğu gibi bu bayramda da sofraları lezzetlendiriyor

Bölgenin ve Türkiye'nin en büyüklerinden ve Göz Bebeği Kebir Süt'ün Türkiye Satış Müdürü İşadamı Yakup Karadeniz'in TBMM Ziyareti sonrası Ak Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu şu kısa ve öz açıklamayı yaptı. 
BAHAR AYVAZOĞLU ; 

Kebir Süt Türkiye Satış Müdürü, Trabzonumuzun kıymetli iş adamlarından Yakup Karadeniz'e nazik ziyareti için çok teşekkür ediyor, başarılı bir müteşebbis olarak şehir ekonomisine sundukları katkıdan dolayı da kendilerini tebrik ediyorum.