İYİ Parti Trabzon’da Yönetimi Oluşturması İçin Görevi Ona Verdi 

Trabzon İYİ Parti’de 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından yönetim kurulunun toplu olarak istifa etmesinin ardından, geçtiğimiz günlerde kritik bir gelişme yaşandı. Genel Merkez, İYİ Parti Trabzon İl Yönetimini kurması için mevcut başkan Azmi Kuvvetli’ye yeniden yetki verdi. Kuvvetli, il teşkilatını oluşturarak Genel Merkezin onayına sunacak. 
 
TEMMUZ AYININ BAŞINDA TOPLU OLARAK İSTİFA ETMİŞLERDİ
Hatırlanacağı üzere İYİ Parti Trabzon İl Teşkilatı, 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından yaptığı toplantıda toplu olarak istifa kararı almıştı. Bu istifayı ise İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, sosyal medya hesabından yaptığı bilgilendirme ile duyurmuştu. 
3 Temmuz’da bu bilgilendirmeyi yapan Kuvvetli, “Partimize artan teveccüh ve etkin görev alma talebi olanlarında varlığı bizi bir karar almaya sevk etmiştir..
Burada esas amaç hem partimizi daha güçlü kılmak hem de ülkenin güçlü yarınlarında daha güçlü ve etkin teşkilatlar oluşmasının önünü açmaktır. 

Ne bizim ne de hiçbir arkadaşımızın şahsi hesabı ;koltuk derdi yoktur..olamaz da..
Bütün bu gerekçeleri göz önüne alarak ve arkadaşlarımızla istişare yaparak yönetimimizin yenilenmesi gerektiğine karar verdik..
Hep birlikte aldığımız bu kararı Genel Başkanımız Sn Meral Akşener'e ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn Koray Aydın'a ilettik..
Kendilerininde oluruyla kararımıza resmiyet kazandırdık..
Bundan sonraki takdir Genel başkanımız ve pati üst düzey yöneticilerimizindir.Görev verecekleri ve görev alacak arkadaşlarımıza şimdiden alacakları görevlerde başarılar diliyorum” ifadelerini kullanmıştı.