Yİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli başkanlığında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında, yönetim kurulu üyeleri bölgenin sorunları ve bu sorunlara yönelik çözümler konusunda istişarelerde bulunuldu. Yönetim Kurulu üyelerinden İYİ Parti Trabzon İl Başkanlığı’nın 5 bin kişilik üye hedefine yönelik çalışmalar yapmalarını beklediğini belirten İl Başkanı Azmi Kuvvetli, “Trabzon olarak üye sayımızla zaten Türkiye ortalamasının üzerindeyiz. Ancak daha iyisini başarmamız mümkün. Bu doğrultuda sizlerden üzerinize düşeni yapmanızı bekliyorum. Hızla büyüyen partimizin yakaladığı bu ivmeye üye sayımızı arttırmak suretiyle için katkı sağlamanızı istiyorum” dedi.
GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ


Oluşturulan il divanına ilişkin de konuşan İl Başkanı Kuvvetli, yapılan görevlendirmelerde, genel merkezin divan teşkilatını uyulması amacıyla divandaki görev sayısının 18’den 16’ya düşürüldüğünü aktardı. İYİ Parti Genel Merkezi divanı modelinin artık il teşkilatlarında aynı şekliyle uygulanacağını belirten Kuvvetli, “Oluşturduğumuz il divanıyla güzel hizmetlere imza atacağımızdan şüphemiz yok. Divanın dışında kalan arkadaşlarımızla da bu süreçte birlik içerisinde çalışacağımıza yönelik inancımız tam. Bu doğrultuda oluşturduğumuz il divanında görev alan tüm arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorum. İYİ Parti Trabzon olarak şehrimizin sorunlarına yönelik eleştiri yapmaya ve çözüm önerileri sunmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU:
Kuvvetli, “İYİ Parti Trabzon İl Başkanlığı Divanımız şu isimlerden oluşmaktadır” diyerek divanda görevlendirilen isimleri şöyle sıraladı: “Siyasi İşler Başkanı Mehmet Ali Yıldız, İl Sekreteri Mustafa İşler, Teşkilat Başkanı Refik Ahmet Nuhoğlu, Mali İşler Başkanı Erdal Uzun, Ekonomi Politikaları Başkanı Fatma Arıcı,  Yerel Yönetimler Başkanı Yavuz Kahraman, Hukuk ve Seçim İşleri Başkanı S. Salih Bekiroğlu, Milli Güvenlik Politikaları Başkanı M. Şükrü Hacıahmetoğlu, Parti Sözcüsü Erda Aygün, Eğitim Politikaları Başkanı Erhan Eroğlu, Kadın Politikaları Başkanı Aysen Aydın, Kalkınma Politikaları Başkanı Ali Kaplan, Gençlik Politikaları Başkanı Tekin Türeli, Toplumsal Politikalar Başkanı Osman Deliloğlu, STK ile İlişkiler Başkanı Ahmet Çakır, Uluslar Arası İlişkiler Başkanı Sezgin Oğul.”