İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tok;Başarısızlık Tescillendi


İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Aksoy, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Çömlekçi Kentsel Dönüşümünün 2023’te tamamlanacağı açıklamasına ilişkin, “Başarısızlık tescillenmiş oldu”dedi.
 
İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, İYİ Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıya katıldı. Aksoy burada, Trabzon ziyaretinde Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi, Avni Aker Stadyumu’nun yıkılması konularında açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un söylemlerini değerlendirdi.
 
Aksoy, Çevre Şehircilik Bakanı Kurum’un Çömlekçi Kentsel Dönüşümünün 2023’de tamamlanacağı yönündeki açıklamasına ilişkin, “10 yıldır mağduriyete mahkum edilmiş Çömlekçi halkının mağduriyetinin giderilmesi başka bahara kaldı. Çömlekçi’deki başarısızlık bakan bey tarafından da tescillenmiş oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığına şöyle bir katkı yapmak istiyorum. Sayın Bakanımıza Trabzon’la ilgili en kapsamlı bilgileri sunabilirim” ifadelerini kullandı.
 
Şehrin sorunlarıyla ilgili alternatif çözüm projelerini ilçe başkanlığında anlatan Prof. Dr. Atakan Aksoy,  Çarşıbaşı ilçesinin sorunlarını da dinledi. Doğalgaz, hastane, üniversite, otel, yol, kıyı şeridi modernizasyonu, park bahçe ve TOKİ ile ilgili sorunları olan ilçenin bu sorunlarıyla yakinen ilgileneceğinin sözünü verdi. Aksoy, konuşmasının ardından İYİ Parti İlçe Teşkilatı’na misafirperverliklerinden ötürü teşekkür etti.