İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Koç;''Halka Rağmen İmar Olmaz''

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Aksoy Trabzon Muhtarlar Federasyonunu ziyaretinde Kanuni Bulvarı Projesi’nin muhtarları zor durumda bıraktığı değerlendirmesi üzerine konuştu. Aksoy, “Vatandaşa rağmen imar planı olmaz” dedi


İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, Trabzon Muhtarlar Federasyonunu ziyaret etti. Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı ve Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk ile istişarelerde bulunan Aksoy, halka hizmet ulaştırma noktasında muhtarları çok önemli gördüklerini ve muhtarların önerilerini daima dikkate alacaklarını belirtti.

MUHTARLARA
TAM DESTEK

Muhtarları bir belediye başkanının en büyük yardımcı ve destekçileri olarak nitelendiren Aksoy, Trabzon’daki muhtarların sorunlarını bildiklerini belirtti ve bu sorunların giderilmesine yönelik adımları olduğunu dile getirdi. Aksoy, “Muhtarlarımızın şehirdeki otoparklardan ücretsiz bir şekilde faydalanmasını sağlayacağız, muhtarlarımızın ofislerini bölge mimarisine uygun şekilde dizayn ve inşa edeceğiz, bu ofislerdeki teknolojik altyapıları geliştireceğiz, muhtarlarımızın günlük beslenme ihtiyaçlarını belediyemiz bünyesinde ücretsiz olarak karşılayacağız, nüfusu yüksek olan mahallelerde her muhtarımızın bir sekreterinin olmasını sağlayacağız” dedi.
DERDİNİZ İLE
DERTLENELİM

Muhtarların sorunlarını çözmek adına ürettiği fikir ve projeleri ile Aktürk’ün de beğenisini kazanan Aksoy, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: “Biz gerçekçi kaynaklarla gelir yaratma ve mevcut harcamaların idareli yapılması konularında iddialıyız. Bu doğrultuda da bir güç üretme hedefindeyiz. Bu gücü de sizlerin aracılığıyla halkımıza ulaştırmak istiyoruz. Her zaman da emrinizde olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Çünkü muhtarlarımız hem hizmet olarak hem de kalkınma olarak büyük bir fayda üretiyorlar. Muhtarlar vatandaşın derdiyle dertlenendir biz de muhtarımızın derdi ile halkımızın da derdi ile dertlenen, bu dertlere çözüm üreten olmak istiyoruz.”
HESABI BİZ
BİLİYORUZ

Bir muhtarın Kanuni Bulvarı Projesi ve yarattığı mağduriyetler hakkında ne düşündüğü sorusunu sorması üzerine konuşmasına devam eden Aksoy, “Vatandaşa rağmen imar planı olmaz, imar uygulamaları adaletli yapılmak zorundadır, kimsenin hakkını kimseye peşkeş çekemezsin bu işerin hesabı kitabı vardır. Vatandaşın hakkı objektif dağıtılmalıdır. Bunun dışında kalan uygulamalar Trabzon’da çok büyük sorunlar yarattı. Dolayısıyla biz bir an önce adaletli uygulamalarımızla halkımızı mutlu etmek istiyoruz. Hak mahrumiyetlerinin ortadan kaldırılmasını istiyoruz. Bunların hepsinin derinlemesine hesapları vardır. Bu hesapları da biz biliyoruz” diyerek konuşmasını sonlandırdı ve Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk’e teşekkür etti.