Genç Ak Parti Teşkilatının Geçmiş Yöneticileri İle Kucaklaştı 
Haber: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

  Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç Seçim çalışmalarına her zaman olduğu gibi tabandan başladı. Başkan Genç her gün birden fazla toplantı ile Trabzon Şehrinin nabzını tutmaya teşkilatı tek yumruk yapmaya devam ediyor.

Başkan Genç'in Organize ettiği Bugün ki toplantıya Ak Parti Trabzon ve Ortahisar Kurucu Başkan ve Yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Genç'in organize ettiği ''Kuruluştan Bugüne'' Yemekli Toplantıya Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Bahar Ayvazoğlu,Adnan Günnar ,Ak Parti 26 Dönem Milletvekili Av.Ayşe Sula Köseoğlu,İl Başkanı Haydar Revi,Ak Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu,Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş,Ak Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen,Ak Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali ,Ak Parti Kuruluğundan günümüze dek Eski İl İlçe Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

AHMET METİN GENÇ;
AK davamıza Trabzon’umuzda gönül vermiş, hizmet etmiş ve bu sevdayı her daim yüreğinde taşımış kurucu üyelerimizle, gönüldaşlarımızla bir araya geldik. Büyüklerimizin tecrübelerinden her daim istifade ediyoruz. Birliğimiz daim olsun.

Murat Zorluoğlu;
Partimizin kuruluşunda ve kutlu yolculuğunda görev alan büyüklerimizle Ortahisar'da buluştuk. Devraldığımız bayrağı inşallah layığıyla taşıyacağız...

İL BAŞKANLARINA PLAKET TAKTİM EDİLDİ