Davamız Arsin Gücümüz Milletimiz 


AK Parti Arsin Belediye Başkan Aday Adayı Şaban Bülbül, "Genel Başkanımız Ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çizdiği rota doğrultusunda gönül belediyeciliği yapmaya, hemşehrilerim ile ilçemizi yönetmeye talibim. Bana gönlünü açan hemşehrilerime çok teşekkür ederim" dedi

AK Parti Arsin Belediye Başkan Aday Adayı Şaban Bülbül, ilçesine hizmet etmek için çıktığı yarışta hemşehrilerim ile beraber yürüyor. Arsin'i adım adım dolaşan, sıkılmadık el, dokunulmadık gönül bırakmayan Bülbül, "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çizdiği rota doğrultusunda biz de Arsin'imizde gönül belediyeciliği yapmaya, halkımız ile ilçemize hizmet etmeye, hemşehrilerimiz ile birlikte yürümeye talibim. Sağolsun Arsinli hemşehrilerim bu anlamda bana yüreklerini açmış, bağrına basmış, gönüllerinde yer vermişler. Unutulmasın ki; Arsin için siyaset yapıyorsak ve ilçemize hizmet etme sevdası ile yola çıkmışsak hemşehrilerimiz ile beraber yürümeliyiz. Ben de bunun için onlarlayım, onlar da sağoldunlar bana gönüllerini açmışlar. Yağmur çamur demeden beraber yürüyoruz bu yollarda, beraber ıslanıyoruz yağan yağmurda... Beraber üşüyoruz, beraber çay içerek ısınıyoruz. Bu dünyada en büyük makam insanların gönlünde olmaktır. İnancımızın gayesi Cenneti Aliyye'ye ulaşmanın yolu da gönülleri kazanmaktan geçer" şeklinde konuştu.

MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI'NDAN BÜLBÜL'E PLAKET

Bu arada Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Fulya Üçyıldız Bankoğlu, 2009/2018 yılları arasında odanın başkanlığını yapan AK Parti Arsin Belediye Başkan Aday Adayı Şaban Bülbül’e katkılarından ve hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi. Şube Başkanı Bankoğlu, "Başkanımıza çıktığı bu yolculukta başarılar dileriz. Hizmet ve Arsin sevdalısı başkanımızın çıktığı bu yolculuk ülkemiz, şehrimiz ve Arsinimiz için hayırlı olsun" dedi.
Bülbül ise şu ifadeleri kullandı: ”Fulya Başkanıma, yönetim kuruluna ve tüm çalışan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Beni çok duygulandırdılar."