CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Akyüz''ASKF'den Mesaj Verdi''

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediye Başkan adayı Mimar Mehmet Salih Akyüz, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Atakan Aksoy’un da katıldığı ziyarette CHP Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, il, ilçe yöneticileri ve Belediye meclis üyesi adayları, ASKF Başkanı Cahit Erdem’den bilgi aldı.
SEMT SAHALARIMIZA İHTİYACIMIZ VAR
Trabzon sporunun masaya yatırıldığı toplantıda konuşan ASKF Başkanı Cahit Erdem,  “Trabzon’da amatör kulüplerimizin büyük sıkıntıları var. Sıkıntıların bir tanesi futbol sahası. Merkezde semt sahalarımıza ihtiyacımız var” dedi. 
Başkan adayı Mimar Mehmet Salih Akyüz ise, semt sahalarının projelerinde olduğunu belirterek, “Hedefimiz her mahalleye semt sahası yapmak. Güney mahallelerimizde en az iki tane yapılacak” diye cevap vererek amatör futboluna destek vereceklerini belirtti. 
YAVUZ SELİM YAPILMAZSA TRABZON’DA FUTBOL BİTER
Yavuz Selim Sahası’nın mutlaka geri kazandırılması gerektiğine vurgu yapan ASKF Başkanı Cahit Erdem sözlerini şu ifadelerle sürdürdü: “En büyük sorunumuz Yavuz Selim Sahası. Ortada bir çocuk var, sahibi yok. Yavuz Selim Sahası’nı bir aşamaya getirdik öyle kaldı. İki tane tribün yıkılmadı orada anıt olarak duruyor.  Biz fazla bir şey istemiyoruz, sadece zemininin sentetik çim, aydınlatması, soyunma odaları ve 2 metre tel örgü istiyoruz. Yavuz Selim’i gelecekte bir futbol sahası dahi yaptıramasak Trabzon’da futbolu bitiririz” diye ifade etti. 
YAVUZ SELİM VE 19 MAYIS SPOR SALONU’NU YENİDEN KAZANMAK ZORUNDAYIZ
Kent belleğinden spor kültürünün kazındığını ifade eden Başkan adayı Akyüz, “Yavuz Selim ve Avni Aker’i yıkmak Trabzon spor kültürüne en ağır darbedir. Avni Aker Stadyumu’nun yerine nitelikli park yapacağız. Yavuz Selim Sahası ve 19 Mayıs Spor Salonu’nu modern bir şekilde yeniden yapılmasını ısrarla istiyoruz” dedi.