Biz Her Zaman Trabzon Sokaklarında Olacağız 

CHP Trabzon Ortahisar Belediye Başkan adayı Mehmet Salih Akyüz, Kunduracılar Caddesi'nde seçim çalışmalarını sürdürdü. 
CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Mimar Mehmet Salih Akyüz, eşi Selma Akyüz ile birlikte Kunduracılar Caddesi esnafını ziyaret etti. CHP Ortahisar Belediye Başkan aday adayı olan eski Kuyumcular Odası Başkanı Ali Yazıcı'nın ve partililerin katıldığı Kunduracılar Caddesi ziyaretinde CHP, tam bir gövde gösterisi yaptı. 

KUNDURACILAR ESNAFINA SÖZ 
Vatandaşın ve esnafın sevgi ve ilgisi ile karşılaşan Ortahisar Belediye Başkan adayı Mimar Mehmet Salih Akyüz, esnafın sorunlarını dinledi. Özellikle alt yapı sorunlarından şikayetçi olan Kunduracılar Caddesi esnafı, yağmur yağdığında alt yapı sorunları nedeniyle su baskınları olduğunu söylediler. Caddenin taşlarının kırıldığını ve sık sık düşme kazalarının yaşandığını belirten esnaf, zemin taşlarının yeniden düzenlenmesini istedi. Ortahisar'ın kalbinin attığı Kunduracılar Caddesi'nin ışıklandırılmasından, zemin taşlarına kadar yeniden elden geçirileceğini belirten Başkan adayı Mehmet Salih Akyüz, "Caddelerimizi Trabzon kentine yakışır şekilde pırıl pırıl hale getireceğiz" dedi. 
Esnafın, "Siyasetçiler sadece seçimden seçime ziyaretimize geliyor" serzenişlerine ise Başkan Adayı M. Salih Akyüz, " Göreceksiniz, biz her zaman esnafımızın yanında, Trabzon sokaklarında olacağız" şeklinde cevap verdi. 

CUMHURBAŞKANI'NA ÇIKACAĞIM
Trabzonlunun Trabzon'dan gitmek istediğine dikkat çeken başkan adayı Akyüz, "Eskiden Eskişehirliler Trabzon'a gelmek isterdi, şimdi Trabzonlu "Eskişehir ne kadar güzel bir şehir olmuş" deyip, Eskişehir'e gitmek istiyor. Eskişehir'de Yılmaz Büyükerşen'in çalışmalarını örnek alacağız. Bütün Trabzon'un isteyeceği projelerimiz olacak. Bu projeleri Trabzon'a kazandırmak için bakanlara değil, gerekirse Cumhurbaşkanı'na da çıkarım. Trabzon göç veren değil, göç alan bir şehir olacak" dedi. 

SANAT SOKAĞI AMA... 
Kunduracılar Caddesi ve Kahramanmaraş Caddesi'ni birbirine bağlayan Sanat Sokağı'nda açıklamalarda bulunan Başkan adayı Akyüz, "Adı Sanat Sokağı ancak sanat anlamında hiç bir şey yok. Gençler burada müzik yapmalı, ressamlar resimlerini burada çizmeli, cephe duvarlar sanatsal şekilde işlenmeli. Sokaklarımızda heykeller olmalı. Bu sokağı tam bir sanat sokağı haline getireceğiz" diye konuştu.