Bakan Varank'tan Rahmi Üstün'e Tam destek 
Haber: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Sürmene'ye geldi. Maliye ve Ekonomi Bakanı Berat Albayrak'ın Babası Gazeteci Sadık Albayrak,Ak Parti Trabzon Milletvekilleri,Ak Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu,Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi'nin ve partililerinde eşlik ettiği Bakan Varank,ilk olarak Hayrat ve Of'ta halkı selamladı. 
Bakan Varank daha sonra geldiği Sürmene'de muhteşem karşılama ile karşılandı. Bakan Varank Sürmene'de ziyaret ettiği Ak Parti Belediye Başkan Adayı Rahmi Üstün'ün Çarşı Mahallesindeki SKM Binasında vatandaşlara birde konuşma yaptı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Sürmene'de yaptığı konuşmasında şunları söyledi. 

BAKAN VARANK; 
Değerli Sürmeneli kardeşlerim Akşamın bu saatinde bize gösterdiğiniz ilgi için hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Sadık abimizin yanında bize laf düşmez. Bugün neden Trabzon'a geldik ondan bahsedelim.Biz 17 yıldır Türkiyeyi abad etmeye çalışmaktayız. Sayın Cumhurbaşkanımızın yönetiminde gece gündüz sizin için çalışmaktayız. Bizler Trabzon'un hizmetkarıyız . 4 Tane Milletvekilimizle 4 Tane Bakanımızla sizlere hizmet etmekteyiz, 19 İlçeyi 31 Mart'ta alarak sizleri abad edeceğiz. Cumhur İttifakı iş yürütmek için kurulmuş ittifak değildir . Bizim ittifakımız 15 Temmuz'da Tankalara karşı kurulmuş Cumhur İttifakıdır. İnşallah bu ittifakımız Pazara kadar değil mezara kadar olacaktır. Rahmi Başkanımızı iyi tanıyorsunuz. İnşallah 31 Mart'ta Rahmi Başkanımızı seçip hizmetlere devam edeceğiz. Sürmene'de Rahmi Üstün zamanında 5 Milyon Liralık yatırım yaptık. Rahmi Başkanın bütün Projelerinin yanında olacağım ben kendim takip edeceğim Sürmene'ye Beraber hizmet edeceğiz, İnşallah Murat Başkan'da Trabzon'da sizlere hizmet verecek. İnşallah Trabzon'u cazibe merkezleri sınıfına koyduk artık hizmet daha fazla gelecek İstihdam gelecek dedi.Bakan Varank; Biliyorsunuz Sürmene'de 9.Deniz Üssü Kuruldu bunun devamı da inşallah gelecek . Kumpaslara Tuzaklara yakından şahitsiniz
6-9 Ekim Olaylarına şahitsiniz. 25 Temmuz Olaylarına şahitsiniz. 15 Temmuz Olaylarına şahitsiniz. Ne kandili sevindireceğiz neden pensilvanya'dakini sevindirmeyelim .
31 Mart'ta Rahmi Başkanıma sahip çıkacakmısınız. Hep Birlikte İri Olacağız,Diri olacağız 31 Mart'ta sandıklara sahip çıkacağız dedi. 

CUMHUR İTTİFAKI SÜRMENE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI RAHMİ ÜSTÜN'DEN TEŞEKKÜR 
Cumhur İttifakı Ak Parti Sürmene Belediye Başkan Adayı Rahmi Üstün Bakan Varank'ın Sürmene Ziyareti ve verdiği açık destekten sonra şu açıklamayı yaptı. Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank, Trabzon Milletvekilimiz Sayın Salih Cora ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Murat Zorluoğlu ve Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak‘ın Babası Araştırmacı, Gazeteci, Yazar Sayın Sadık Albayrak ile birlikte Sürmene’de kıymetli vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bizlere her zaman destek veren Sayın Bakanımıza ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak‘ın Babası Araştırmacı, Gazeteci, Yazar Sayın Sadık Albayrak'a ve kıymetli Sürmeneli Vatandaşlarımıza Teşekkür ederim .