Atakan Aksoy; Şeref Sözü Veriyorum 

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Aksoy, Arsin’de vatandaşlara çok çalışma sözü verdi. Aksoy, “Size şeref sözü veriyorum çok çalışacağım. Belediye başkanı olursam da olmazsam da şimdiye kadar olduğu gibi Trabzon’um için, sizler için çok çalışacağım” dedi. 

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, seçim çalışmalarına Arsin’de devam etti. Arsin esnafı ve halkı ile bir araya gelen Aksoy’a, İYİ Parti Arsin ilçe Başkanı Mustafa Küçükibrahimoğlu, İYİ Parti Arsin Belediye Başkanı Adayı Suat Sarıalioğlu, CHP Arsin İlçe Başkanı Hasan Sungur ve partililer eşlik etti. Beraberindeki heyet ile Arsin’deki kıraathaneleri, pazaryerini ve işletmeleri dolaşan Aksoy, buralarda belediye başkanı olması halinde yapacağı işlerden bahsetti.
ARSİN’E KAPALI PAZARYERİ
Arsinlilerin yoğun ilgisiyle karşılanan Aksoy, ilçedeki esnaf ve vatandaşlardan destek istedi. Arsin’deki pazaryeri esnafı ile de selamlaşan Aksoy, esnaftan gelen Kapalı Pazaryeri talebine kayıtsız kalmadı. Arsin Belediye Başkan Adayı Suat Sarıalioğlu da Arsin’deki esnaflara kazandırılacak olan kapalı pazaryerinin öncelikli projeleri olduğunu aktardı.  Aksoy, “Size şeref sözü veriyorum çok çalışacağım. Belediye başkanı olursam da olmazsam da şimdiye kadar olduğu gibi Trabzon’um için, sizler için çok çalışacağım” dedi. Ziyaretlerin devamında Ali Haydar isimli bir çocukla karşılaşan Aksoy’un, Ali Haydar’a gösterdiği ilgi beğeniyle karşılandı. 

Arsin programı kapsamında son olarak Arsin Ziraat Odası’nı ziyaret eden Aksoy, oda başkanı Hasan Kozoğlu’yla görüş alışverişinde bulundu. Aksoy, Trabzon’da tarımsal üretimin azaldığı ve tarımsal gelirin de azaldığı yönünde görüş belirtti ve bu soruna yönelik çözümler üreteceklerini dile getirdi. Bu çözümlere yönelik projelerini de detaylandıran Aksoy, Of'taki torf kaynaklı toprakları ve bölgenin bazalt kaynaklarını kullanacaklarını aktardı. Aksoy, organik tarım ve üretim konularında Trabzon'a  katkı sağlayacaklarını belirtti. Aksoy. Ziyaretlerin tamamlanmasının ardından ilçeden ayrıldı.