Akyüz’e Esnaftan Tam Not 


CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz, beraberindeki partililerle seçim çalışmalarına devam ediyor. Seçim propagandası süresinin başlangıcından bugüne kadar yaklaşık 3bin’den fazla esnafın elini sıkan Başkan Adayı Akyüz, Trabzon esnafından tam destek aldı.
BİR BETON BLOĞUN PARASIYLA BİR SOKAK IŞIL IŞIL HALE GETİRİLİR
Ekonomik krizle boğuşan Trabzon esnafı, artık bir değişimin yaşanması gerektiğine inandıklarını ifade ederek Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz’e başarı dilediler.
Tabakhane sokağında seçim çalışmalarına devam eden Başkan Adayı Akyüz, insan odaklı belediyecilik anlayışı ile hizmet edeceklerini söyledi.
Mevcut belediyelerin şehrin her noktasını betonlaştırdığını ifade eden Akyüz, betona değil doğaya yatırım yapacaklarını belirterek “Trabzon’a gelen ödenekler maalesef ihtiyaca göre kullanılmadı. Trabzon’u karmakarışık bir beton şehir haline çevirdiler. Denizle aramıza dev beton bloklar ördüler. Gülcemal projesinde mendirek için kullanılan dev beton blokların bir tanesinin parasıyla karanlık, kaderine terk edilmiş Ortahisar sokaklarından birini ışıl ışıl hale getiririz. Sokaklarımızı, tarihimize ve kent kimliğimize yakışır hale getireceğiz” dedi.
Eski Trabzon’a özlem duyduklarını anlatan Tabakhane esnafı, Trabzon’u bir mimarın yönetmesinden yana olduklarını söylediler.