Akyüz ,Halkın Başkanı Olacağım 

CHP Ortahisar İlçe Başkanlığı’nın organize ettiği mahalle temsilcileri toplantısında konuşan CHP Ortanisar Belediye Başkan Adayı M. Salih Akyüz, “Şehrin her yaşayanına eşit mesafede olacağız, hiç birisini bir diğerinden ayırmayacağız” diyerek partililere bu mesajı verdi. 
CHP Trabzon il ve ilçe teşkilatları seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Yol İş Holiday Otel’de organize edilen Ortahisar İlçesi mahallelerinin temsilcileri ile kahvaltılı toplantıya Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Ortahisar Belediye Başkan adayı M. Salih Akyüz, belediye meclis üyesi adayları, kadın kolları, gençlik kolları ve partililer katıldı. 
BİZ DAHA İYİ YÖNETECEĞİZ
Yol haritasını değerlendirmek ve istişarelerde bulunmak adına gerçekleştirilen toplantıda Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, “Bizim iddiamız şu; CHP’nin Adayı Mimar Salih Akyüz, 5 yılda Trabzon’u çok daha iyi yönetir, Trabzon’a çok daha fazla katkı sağlar. Meclis üyelerimiz AK Parti’nin üyelerinden daha çok çalışır ve daha verimli olur ve halkla sadece seçim sürecinde değil, her zaman iç içe olur. Bu şehri biz daha yaşanılabilir hale getiririz” dedi. 
HERKESE EŞİT MESAFEDE OLACAĞIZ
İlçe Başkanı Hacısalihoğlu’nun ardından mahalle temsilcilerine, belediye meclis üyesi adaylarına ve partililere seslenen CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Mimar M. Salih Akyüz, “Belediye başkanının partisi olmaz. Biz herkese eşit davranacağız. İnsanları ideolojilerine göre ayırırsanız, ötekileştirirseniz, kutuplaşmaların önüne geçemezsiniz. Biz bu kutuplaşmalardan dolayı çok bedel ödemiş bir ülkeyiz. Biz halkımızın düşüncelerine saygı duyacağız. Özgürce herkesin fikrini söyleyebildiği ortamlar yaratmalıyız. Bu şehrin tatları vardı, komşuluk ilişkileri vardı, yaşanmışlıkları vardı. Çocuklarımızın bunlardan haberi yok. Bize düşen sorumluluk bu şehrin yaşanmışlıklarını çocuklarımıza aktarmaktır” dedi. 
ESNAFIMIZ GURURUNDAN KEPENK KAPATAMIYOR
45 gündür 5 bin esnafın elini sıkarak, hasbihal ettiklerini ifade eden Başkan Adayı Akyüz, “İnsanlarımız inanılmaz ölçüde ekonomik dar boğazın içinde. Bir çok esnaf, dükkanını kapatacak ama Trabzonluluk gururundan dolayı kapatamıyor. Borçlarını borç alarak ödemeye çalışıyor.  Vatandaşımızın bu halini gördükçe, yapmamız gereken çok şeyin olduğuna inanıyorum” dedi. 
ÖNÜMÜZE ÇORBA KOYUYORLAR OYSAKİ TRABZON’UN MUTFAĞI VAR
Trabzon’un kendi değerlerinin farkına varması gerektiğinin altını çizen Başkan Adayı Akyüz, “Trabzonlunun önüne bir çorba kasesi koymuşlar. Kasemize tek çeşit çorba döküyorlar… Oysaki Trabzon’un mutfağı var. Bize mutfağımız olduğunu unutturup, önümüze döktükleri çorbayı yememizi istiyorlar. Bu şehrin kendi varlıkları, kendi sosyal yapısı, kaynakları, kültürü yok mu? Biz bunlara yatırım yapacağız” ifadelerini kullandı.  
BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ
Ülkede ve Trabzon’da bir değişim yaşanacağını söyleyen Belediye Başkan Adayı Akyüz, “Bu seçim kadınların zaferi olacak. Kadın arkadaşlarımız çok iyi çalışıyorlar. Başarabileceğimizi hissediyoruz, bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda vatandaşlarımız bunu bize hissettirdi. Ayakları yere basan, yapabileceğimiz projeleri konuşuyoruz. Birlikteliğimizi sürdüreceğiz ve bu seçimi kazanacağız” dedi.