Ak Parti Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Araklı’da 

Ak Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu tüm gününü Trabzon’un Araklı ilçesinde geçirdi. Araklı’nın gelini olan Ayvazoğlu burada öncelikle Ak Parti ilçe teşkilatıyla bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’nu, Belediye Başkanı Recep Çebi, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık, kadın kolları, gençlik kolları, ilçe teşkilatı ve meclis üyeleri karşıladı. Ak Parti ilçe binasında oldukça samimi bir muhabbet gerçekleştirildi. Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ilk toplantısını Araklı’da gerçekleştirmiş oldu.

Ayvazoğlu ilçe teşkilat mensuplarıyla sohbet ederek Araklı’nın gelişmesi ve kalkınması adına tüm projelerin takipçisi olacağını ifade etti. Toplantıda Milletvekili Ayvazoğlu’na özellikle Araklı-Bayburt yolunun yapımının hızlandırılması aktarıldı.

Belediye Başkanı Recep Çebi istişare toplantısında Araklı’da gerçekleştirilen projeler hakkında bilgi verdikten sonra önem arz eden projeleri aktardı. Araklı-Bayburt yolunun bir an önce yapılmaya başlaması hususuna Başkan Çebi özellikle değindi.

Parti binasında gerçekleştirilen toplantıdan sonra halk ve esnaf ziyareti gerçekleştirildi. İlçe merkezinde yapılan ziyaretlerin ardından sırasıyla Taşönü mahallesi kız Kur’an kursu, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Bayram Halil Devlet Hastanesi ve Kalecik Projesi ziyaret edildi.

Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Coşkun Kınalıoğlu, Bayram Halil Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Osman Şener ziyaret edildi. Bunun yanı sıra şoförler, hastane çalışanları ile hastalar bakılarak geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu.

vazoğlu Araklı’da